Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Alapozó terápia - Tündérvarázslatok a fejlesztőben

Alapozó terápia - Tündérvarázslatok a fejlesztőben Hajni valahogy varázsol. Ez biztos. :) A gyerekek játszanak, tornáznak, mondókáznak, énekelnek, FIGYELVE TANULNAK. Miért írom nagybetűkkel ezeket a szavakat? Mert egy figyelemzavaros kisgyerek szülőjeként tudom, hogy ezeket nem egyszerű elérni.

Szeretném nektek bemutatni a helyet, ahol tényleg megtörténik a fejlesztő varázslat. :)

Harmónia fejlesztő műhely

Harmónia testben és lélekben, cél: az idegpályák és izomtónus, képességek, készségek, gondolkodás harmóniájának kialakítása illetve megerősítése, megfelelő alkalmazásának kialakítása, a helyes viselkedési formák kialakítása.

Fontos, hogy a harmónia a munkámban is legyen jelen: kapcsolatomban a gyermekekkel, a tervezés – szervezés harmónikusan illeszkedjen a gyerekek igényeihez a következetesség, életkori sajátosságok figyelembe vételének biztosításával.

Fontos még a töretlen hit a gyermeki érzékenységben, bizalomban, kíváncsiságban, mellyel a világ felé fordulnak és ez harmóniában legyen együttmunkálkodásunk során a fejlesztéssel, szülőkkel és gyermekekkel kialakuló kapcsolatban egyaránt.

Fejlesztő módszerek
- Részképességek fejlesztése, komplex fejlesztés
- Diszlexia prevenció, reedukációs módszer
- Beszédpercepció, beszédértés fejlesztése
- Iskola előkészítés
- Alapozó terápia (idegrendszer fejlesztése mozgással)


Kiknek javaslom a foglalkozásokat?
Az állapotmérés, anamnézis meghatározó ahhoz, hogy milyen foglalkozási módszert, milyen szervezeti típusban (egyéniben vagy kiscsoportosban) ajánlok a gyermeknek.

- anyanyelvi készséghiányos gyermekeknek (megkésett beszédfejlődés, dysphasia...)
- mozgásfejlődési elmaradásúaknak (nagy és finommozgások, egyensúly...)
- dominancia megválasztásának késésével rendelkezőknek
- mentalis retardácio esetén
- olyan gyerekeknak, akik organikus eredetű hyperaktivitásúak és figyelemzavarral küzdenek
- fejlődésben elmaradt, iskolaéretlen óvodásoknak
- viselkedés, magatartászavaros gyerekeknek
- részképesség fejlesztésre szorultaknak
- olyan gyerekeknek, akiknek nincs "problémájuk", de valóban iskolaéretten, sikerekben megélt iskolai kezdésben szeretnének részesülni

Hol található a fejlesztő műhely?
Varga Lászlóné, Hajni fejlesztőpedagógus, terapeuta
Cím: 1173. Budapest, Csabai út 15.
Telefon: 06 20 529-0687
Érdeklődés, időpontegyeztetés állapotméréshez mindig délelőtt, illetve este 19-20 óráig telefonon. Korosztály 4 éves kortól 7-8-9 éves korig foglalkozom a gyerekekkel.
E-mail: harmoniafejleszto@citromail.huPonyvaregény
Igazából nem az, hanem egy komoly valóság, de jobb cím nem jutott eszembe. Úgy gondolom éppen elég frappáns, sokak érdeklődését felkeltheti - mint ahogyan egyszer már bizonyított. Ezt azonban nem Tarantino, hanem az Élet rendezte. »
"A baba csak biztos helyre születhet!"
"A baba csak biztos helyre születhet!" – mondják sokan, csak azt a biztonságos időt nem szabad kivárni, mert SOHA nem érkezik el. Azt mondják, ha megismersz valakit, akkor tudod, milyen ember, pedig ez egyáltalán nem így van. Az embert az élete során... »

Minden jog fenntartva © 2019, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.