Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Alapozó terápia - Tündérvarázslatok a fejlesztőben

Alapozó terápia - Tündérvarázslatok a fejlesztőben Hajni valahogy varázsol. Ez biztos. :) A gyerekek játszanak, tornáznak, mondókáznak, énekelnek, FIGYELVE TANULNAK. Miért írom nagybetűkkel ezeket a szavakat? Mert egy figyelemzavaros kisgyerek szülőjeként tudom, hogy ezeket nem egyszerű elérni.

Szeretném nektek bemutatni a helyet, ahol tényleg megtörténik a fejlesztő varázslat. :)

Harmónia fejlesztő műhely

Harmónia testben és lélekben, cél: az idegpályák és izomtónus, képességek, készségek, gondolkodás harmóniájának kialakítása illetve megerősítése, megfelelő alkalmazásának kialakítása, a helyes viselkedési formák kialakítása.

Fontos, hogy a harmónia a munkámban is legyen jelen: kapcsolatomban a gyermekekkel, a tervezés – szervezés harmónikusan illeszkedjen a gyerekek igényeihez a következetesség, életkori sajátosságok figyelembe vételének biztosításával.

Fontos még a töretlen hit a gyermeki érzékenységben, bizalomban, kíváncsiságban, mellyel a világ felé fordulnak és ez harmóniában legyen együttmunkálkodásunk során a fejlesztéssel, szülőkkel és gyermekekkel kialakuló kapcsolatban egyaránt.

Fejlesztő módszerek
- Részképességek fejlesztése, komplex fejlesztés
- Diszlexia prevenció, reedukációs módszer
- Beszédpercepció, beszédértés fejlesztése
- Iskola előkészítés
- Alapozó terápia (idegrendszer fejlesztése mozgással)


Kiknek javaslom a foglalkozásokat?
Az állapotmérés, anamnézis meghatározó ahhoz, hogy milyen foglalkozási módszert, milyen szervezeti típusban (egyéniben vagy kiscsoportosban) ajánlok a gyermeknek.

- anyanyelvi készséghiányos gyermekeknek (megkésett beszédfejlődés, dysphasia...)
- mozgásfejlődési elmaradásúaknak (nagy és finommozgások, egyensúly...)
- dominancia megválasztásának késésével rendelkezőknek
- mentalis retardácio esetén
- olyan gyerekeknak, akik organikus eredetű hyperaktivitásúak és figyelemzavarral küzdenek
- fejlődésben elmaradt, iskolaéretlen óvodásoknak
- viselkedés, magatartászavaros gyerekeknek
- részképesség fejlesztésre szorultaknak
- olyan gyerekeknek, akiknek nincs "problémájuk", de valóban iskolaéretten, sikerekben megélt iskolai kezdésben szeretnének részesülni

Hol található a fejlesztő műhely?
Varga Lászlóné, Hajni fejlesztőpedagógus, terapeuta
Cím: 1173. Budapest, Csabai út 15.
Telefon: 06 20 529-0687
Érdeklődés, időpontegyeztetés állapotméréshez mindig délelőtt, illetve este 19-20 óráig telefonon. Korosztály 4 éves kortól 7-8-9 éves korig foglalkozom a gyerekekkel.
E-mail: harmoniafejleszto@citromail.huTe úgyis otthon vagy a gyerekkel, ráérsz...
Anyának lenni... Hát, hogy is mondjam, elég sűrűn szívás... De az nem mindegy, hogy miért is van ez így. Talán, mert nincs empátia, nincs tisztelet és lassan az anyák megtűrt tagjai eme csodálatos világnak. De vajon miért alakul ez így és a nőtársaink is miért... »
Mindenki máshogy éli meg!
Természetesen az anyaság, a várandósság és az ezzel kapcsolatos dolgok, amikre a címben utaltam. Nem a negatív kommentek begyűjtése a célom, csak szeretném megosztani gondolataimat, reményt, esetleg erőt adni hasonló szituációban lévő nőknek. »
Minden jog fenntartva © 2021, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.