Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Egyebek az anyaságról

Az anyai csoda

Tíz év házasság után végre teherbe estem. Csak a négyedik terhességi teszt után fogtam fel, hogy végre eljött az amire már nagyon rég vágytam.

A terhességem első 14 hete teljesen észrevétlenül telt. Se rosszullét se hányinger. Ezután következett az igazi tortúra.

A 15. héttől a legtöbb időt kórházban töltöttem szigorú fekvés mellett. A 32. héten otthon szivárgó magzatvizre ébredtem. A férjemmel azonnal rohantunk a kórházba, ahonnan mentővel szállítottak tovább egy másik kórház sürgősségi szülészetére.
28 órás vajúdás után megtörtént az az elmondhatatlan érzés, amit a kis jövevény megpillantása jelentett.

Sajnos a koraszülés miatt Őt átszállították a NIC részlegére. Csak sipoló inkubátorok és visító mentők hangjával teltek a nappalok és az alvásszegény éjszakák. Valamennyi vigasztalást csak a kedves nővérkéktől kaptunk, bár sajnos ezekből kevesebb volt.
Két hét igazi rémálom után végre hazamehetünk. Az a hozzá nem fogható érzés azóta sem ért véget. Ma már 8 hetes és lassan már öt kilót nyom a kisfiunk. Az Őt ért szüléskörüli trauma miatt fokozotabb odafigyelést és gondoskodást igényel.

De a fárasztó nappalokat és még fárasztóbb éjszakákat kárpótolják a tőle kapott mosolyok és a tőle jövő ragaszkodás. Ugyanis az én kis drágám csak nálam nem sír és csak az én karjaimban hajlandó elaludni. Mindenkinek tudnám javasolni azt az érzést, amit egy kicsi tündérke tud nyújtani.
(A cikket beküldte: bvildiko)Eladjam a gyerekem? Avagy ki az igazi áldozat?
Mielőtt még bárki is megijedne közlöm: nem adnám el soha leendő gyermekemet! És én sem értem, hogy aki megteszi, azt mi viheti rá ilyen szörnyűségre (béranyákra ez most nem vonatkozik)... Mégis megfogott a téma, hogy tényleg mindig az az áldozat, akiről elsőre gondoljuk? »

“ANYUCI!"
Egyszer volt, hol nem volt, egy gyermek megszületni készült. »

Minden jog fenntartva © 2019, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.