Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Egyéb babás témák

Hova tart a világ?

Egyik internetes portálon olvastam, hogy ma már bizonyos országokban az anya a terhesség alatt eldöntheti, hogy akar-e majd szoptatni vagy sem. Nem vagyok én a tápszer ellen, de hogyan tudna valaki dönteni valamiről, amit még soha nem is próbált?

Képzeletem előtt megjelent a jövő. Ahogyan a babát tervező párok állnak egy babagyár információs pultja előtt és töltik az űrlapokat:
Kívánt válasz aláhúzandó:

1; A pár óhajtja saját erőből létrehozni a gyermeket, vagy a jóval sterilebb beültetést válasszák?
igen-nem

(Centrumunkban lehetőség van megválasztani a gyermek nemét, bőrszínét, szemszínét, hajszínét és hangszínmagasságát is)

2; Anyuka,vagy apuka kívánja kihordani a gyermeket?
apuka-anyuka

Ha anyuka:
3; Hüvelyi szülést, vagy császármetszést választ?
hüvelyi-császár

4; Születés után szoptatja a csecsemőt, vagy tápszerrel táplálja?
anyatej-tápszer

(Tápszer esetében centrumunkban tápszer automaták vannak kihelyezve, melyek a nap 24 órájában steril, állandó hőmérsékletű tejet biztosítanak. Az automaták mellett egyszer használatos, eldobható cumisüvegek találhatók.)
Az éjszakai etetésről minden esetben mi gondoskodunk.

5; Amennyiben apuka kívánja kihordani a gyermeket az anyuka jelen lesz a szülésnél?
igen-nem

Külön kérésre terhesség alatt hasba ültethető rugdosáscsökkentő berendezés igényelhető, hogy a lehető legkevesebb kényelmetlenséget okozza a magzat. Szülés után automatikusan plasztikázzuk a hasat, és eltüntetjük a szarkalábakat, szőrtelenítünk és pedikűrözünk. Nálunk igény szerint lehetőség van a gyermeket automata ürítő zacskóval ellátni, így egy helyre ürülnek a végtermékek, mint vizelet, széklet és a fölböfögött tej. Böfögtetőszékeinkben a babák jól érzik magukat. Ezeken a székeken automata van, melyre az anyuka felénekelheti a kedvenc gyerekdalát, melyet a szék a baba mozgolódására automatikusan lejátszik. Ha a baba böfögött a szék villogással jelez. A babákat kapcsolókkal is ellátjuk, hogy ha anyukának vagy apukának más fontos dolga van, kikapcsolhatja. Centrumunkban ezenkívül élményfürdő, szauna, szolárium és lávaköves masszázs biztosítja a kedves szülők kényelmét...

Apró betűs rész, kérjük elolvasni:
Intézményünkből távozás után reklamációt csak blokk ellenében fogadunk el. Babát becserélni nem áll módunkban. Ha mégis problémája adódna, akkor keressen fel egy gyermekprogramozási centrumot, ahol gyermeke agyát átmossák és kívánság szerint újratöltik. Nagykorú gyermekek átmosásával itt sem foglalkoznak...
(A cikket beküldte: Banyaci)A Suttogó -mi a könyv titka?
Amikor az első két gyerekem csecsemő volt, még nem hallottam erről a könyvről. Vagy ha hallottam is róla, semmi olyat, ami felkelthette volna a kíváncsiságomat. Ám a 3. gyerekemet várva folyton a könyv címébe ütköztem. Suttogó titkai -mi lehet ez? Mi a titka a... »

A legszebb karácsonyi ajándék
A legszebb karácsonyi ajándék... Februárban lettem 30 éves. Az ember azt hinné, 30 évesen már felnőtt nő. Van egy vagy két gyereke, férje, állása. Önálló döntéseket hoz, beletanul az anya szerepbe. Az anya - gyermek kapcsolat kihatással van a jövőnkre. »

Minden jog fenntartva © 2019, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.