Kategória: Egyéb babás témák

KISVAKOND Bébiétel Receptpályázat

Keressük a legmaszatosabb kisbaba kedvenc ételét.

Számomra a főzés egyet jelent a családom és önmagam gondoskodásáról. Mondhatnám úgy is, hogy a főzés a szeretet egyik megnyilvánulása.
Meggyőződésem, hogy a friss, magunk által ellenőrzött, és válogatott alapanyagokból készülő ételekkel egy teljesebb, boldogabb, és talán hosszabb élet kapuja nyílik meg számunkra.
A RITA Konyhája weboldalt is azzal a céllal hoztam létre, hogy bátorítsam – főleg a fiatal – nőket a főzésre. Ezen belül is az egészséges ételek készítésére.


n kisgyermekeimnek is házi ételt főzök a kezdetek óta. És erre bíztatok mindenkit.
A RITA Konyháján külön menüben gyűjtöttem össze saját és barátnőim receptjeit, a tapasztalataimat, és a bevált fortélyaimat.

De nem csak nekem vannak ötleteim, receptjeim! És olyan sok kismama van, akik segítségre és ötletekre szorulnak az első lépések megtételéhez a konyhában. Segítsünk nekik együtt!

A KISVAKOND Bébiétel Receptpályázat lényege, hogy ötleteket adjunk egymásnak kisbabáink táplálásában. Ráadásul a kis maszatos fotókkal büszkén megmutathatjuk országnak, világnak a mi kis legmaszatosabb szemünk fényét.

A pályázat feltételeit a www.ritakonyhaja.eoldal.hu oldalon részletesen elolvashatjátok.


Köszönet az együttműködésért a HOXA.HU portálnak.


10 ok a három gyermek vállalása mellett
Miért is jó nagycsaládosnak lenni? Mik az előnyei és hátrányai, azon kívül, hogy sok gond és mégis nagyon-nagyon boldog emberré tesz? Boldoggá egy életen át. Boldog vagy, mikor megszületik az első, minden megváltozik, mikor megszületik a második, az is felhőtlen... »
SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség - ÚJRAKEZDÉS
Hogyan lehetséges feldolgozni egy gyermek elvesztését?! Azt hiszem sehogyan! Talán inkább valahogyan túl lehet élni, ha akarja az ember és, ha van mellette valaki aki támogatja, szereti és megérti. Akkor talán idővel enyhül egy kicsit a fájdalom! »
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.