Kategória: Egyéb babás témák

KISVAKOND Bébiétel Receptpályázat

Keressük a legmaszatosabb kisbaba kedvenc ételét.

Számomra a főzés egyet jelent a családom és önmagam gondoskodásáról. Mondhatnám úgy is, hogy a főzés a szeretet egyik megnyilvánulása.
Meggyőződésem, hogy a friss, magunk által ellenőrzött, és válogatott alapanyagokból készülő ételekkel egy teljesebb, boldogabb, és talán hosszabb élet kapuja nyílik meg számunkra.
A RITA Konyhája weboldalt is azzal a céllal hoztam létre, hogy bátorítsam – főleg a fiatal – nőket a főzésre. Ezen belül is az egészséges ételek készítésére.


n kisgyermekeimnek is házi ételt főzök a kezdetek óta. És erre bíztatok mindenkit.
A RITA Konyháján külön menüben gyűjtöttem össze saját és barátnőim receptjeit, a tapasztalataimat, és a bevált fortélyaimat.

De nem csak nekem vannak ötleteim, receptjeim! És olyan sok kismama van, akik segítségre és ötletekre szorulnak az első lépések megtételéhez a konyhában. Segítsünk nekik együtt!

A KISVAKOND Bébiétel Receptpályázat lényege, hogy ötleteket adjunk egymásnak kisbabáink táplálásában. Ráadásul a kis maszatos fotókkal büszkén megmutathatjuk országnak, világnak a mi kis legmaszatosabb szemünk fényét.

A pályázat feltételeit a www.ritakonyhaja.eoldal.hu oldalon részletesen elolvashatjátok.


Köszönet az együttműködésért a HOXA.HU portálnak.


Angyalka született
Egy 11 hetes terhesség története, a kezdeti örömtől egy újabb angyal megszületéséig. Kérdések amiket maga után hagyott és amire nincs magyarázat. Hogyan éljem/éljük túl a történteket? Mikor fogom elfelejteni, vagy egyáltalán el kell-e felejteni a történteket? »
És hinni akarom, hogy ez így is lesz
..."Némán elkísérnéd felhőkön át, De az ég kapuját nem lépheted át. Engedd el, mennie kell, Hiszen ő a földnél jobbat érdemel. Így jó, nem éred el, De átölel majd, ha jó leszel."..... (Mester Tamás) »
Minden jog fenntartva © 2024, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.