Kategória: Anyák és a szervezés

14. őszi BabyMarkt Babaruhabörze és Gyerek Expo

14. őszi BabyMarkt Babaruhabörze és Gyerek Expo
Időpont: 2011 szeptember 17. szombat
Helyszín: Hungexpo „B” csarnok 1101 Budapest X. ker Albertirsai út 10. I. kapu
Nyitás: 8 óra Zárás: 16 óra,
Szombati belépő: 1200.-
Gyerekeknek a belépés ingyenes!


Jegyvásárlás a helyszínen: I. kapu Fórum épületben 7.30-tól, elővételben: TicketExpressz és Ticketpro jegyirodáiban.
Általános információ: 06-30-235-9700

Szeretettel várunk minden érdeklődőt családi napunkra, őszi nagy babaruhabörzénkre, melyet szeptember 17- én szombaton tartunk a Hungexpo B csarnokában. 8 órától 16 óráig.
A babaholmi vásár mellett tartalmas, érdekes programokkal és érdekes foglalkozásokkal várjuk azokat a kismamákat és kisgyerekes családokat, akik szeretnek egyedi, márkás tavaszi- nyári babaholmikat vásárolni. Új termékeink a börzén: babakocsi, cipő, tavaszi rugdalózók, bodyk,harisnya, zokni… és szinte minden ami a babaváráshoz, gyerekneveléshez szükséges.
A kilátogató kismamák, fiatal szülők, nagy gyerekesek számára igazi oázisa ez a rendezvény. Miért is?
Mert az új ruha, játék, babakocsi s az új könyv sokszor nagyon drága. Az is lehet, hogy nem is akarunk egy ruháért, könyvért annyi pénzt kiadni, hiszen a ruha két nap múlva kiszakad, egy- kettőre kinövi, a játékot megunja, a könyv meg elszakad…
Itt az anyukák egymás között cserélik gyermekeik kinőtt, megunt ruháit, játékait, könyveit. Az eladott baba - gyerekholmik árából azután megveszik a következő méreteket csemetéjük számára.
Tapasztalataink szerint hatalmas igény van jó minőségű babaruhákra, és minden egyéb kiegészítőre - babakocsi, kiságy, hordozó.

Szeptember 17. SZOMBAT

9 órától 15 óráig: Babaruhabörze és egész napos foglalkozások és színpadi programok

A koncert és színpadi foglalkozások közötti időben érdekes interjúkat hallhatunk tematikus meghívottainktól és látványos termékbemutatókkal, kvízjátékokkal, óránkénti nyereménysorsolásokkal és vetélkedőkkel szórakoztatjuk a kicsiket és nagyokat!

9 .00 - 9. 30 Cili Cili Muzsika – Cili Zene bölcsije, Éneklős – mondókás foglalkozás 3 év alatti korosztálynak
Jó a babának, és jó a mamának is. Az otthon, anyukájuk mellett nevelkedő gyerekeknek ez lehet az első alkalom arra, hogy körülnézzenek, milyen is közösségben lenni. Éneklés, mondókázás, játék közben rengeteg tapasztalatot gyűjtenek a világról, a többi gyerekről, a felnőttekről, az egymás közötti kapcsolatokról. Fejlődik zenei hallásuk, beszédkészségük, ritmusérzékük, egyensúlyérzékük, mozgáskoordinációjuk, szociális érzékenységük. A foglalkozásokon kiemelt szerepet kap a gyermek szülővel közös játéka.
9:40 Mesekert Bábszínház „ Méhkirálynő ”
10.00 – 11.00 Zsuzsi és Orsi zenés tavaszváró műsora
11.30 – 11.00 BabaMama Tánc

10.40 Mesekert Bábszínház „Béka király”

Egy mesés történet elevenedik meg a dalok, a bábok, a zene, a hangszerek és persze a gyerekek segítségével. Kirándulunk a sűrű erdőben, fákká, állatokká változunk, persze mindezt dalok és a zene segítségével. Megismerkedünk hangszerekkel, ami persze bele is kerül a játszott történetbe, hangokkal megjelenítve az szereplőket, eseményeket.
11.00 - 12.00 MINTAPINTY zenekar előadása
12.00 – 13.00 Kárász Eszter „Dalolka”

Egy mesés történet elevenedik meg a dalok, a bábok, a zene, a hangszerek és persze a gyerekek segítségével. Kirándulunk a sűrű erdőben, fákká, állatokká változunk, persze mindezt dalok és a zene segítségével. Megismerkedünk hangszerekkel, ami persze bele is kerül a játszott történetbe, hangokkal megjelenítve az szereplőket, eseményeket.
Mese, Móka, Muzsika
Zenés játék Ukulele kísérettel bölcsődés, óvodás és kisiskolás gyerekeknek
* Gyerekdalok
* Drámajátékok
* Hangszer-simogató
* Mozgás játékok
* Csörgők- zörgök

Egész napos foglalkozások 9.00 – 15.00

Babamosoly Babafotózás Játék közben vagy akár egy  meghitt hangulatú háttér előtt fotózzuk a gyermekeket és igyekszünk a legszebb pillanatokat megörökíteni. A fotózás játékos hangulata még az izgő-mozgó gyerekek figyelmét is leköti.

A TAPICSKOLÓ Már 20 hónapos kortól kisiskolás korig jöhetnek gyerekek
Foglalkozásunkon, ahol a gyerekek elmélyülhetnek az alkotásban, felfedezhetik a színek és a tapintás világát.
Zenehallgatás közben nagy felületre festünk, nyomdázunk, gyurmázunk ecsettel , kézzel, szivaccsal, hengerek, zöldséggel, falevéllel mesét, ünnepet, évszakot, hangulatokat.
Felszabadultan, büntetlenül maszatolhatnak, pacsmagolhatnak. Minden foglalkozásnak különböző tematikája van: mesét, ünnepet, évszaknak megfelelő témákat dolgozunk fel és észrevétlen menetrendben haladunk a 45 percen keresztül.
Kreatív Angol foglalkozás
Inger gazdag környezetben sport, zene, dráma és kézügyesség fejlesztés, magas szintű pedagógiai programmal 1,5 – 14 éves korig!
Lufi hajtogatás és arcfestés a színpad mellett

Tematikus meghívottak:
Rosenfeld Ildikó – Kádúszás
Erőforrás Minisztérium
Szántó Imre – Bölcsőhalál Prevenció
Best- Work - Felnőttképzés
Radnics Adrienn Aquanatal(csak vasárnap)
Berényi Bt. (csak szombaton)
Kertész László (lufihajtogató)
Tóth Erzsébet (arcfestés)
Csak Nőknek Magazin


www.babaexpo.hu


5 tipp, hogy olcsóbban vásárolj a gyerekednek
A használt ma már nem azt jelenti, hogy foltos, szakadt vagy kifakult. Legtöbbször senki se mondja meg, hogy használtan vetted a babaruhát, a kiságyat, a babakocsit vagy a gyerekjátékot. Tedd fel apróhirdetésbe, amit már kinőtt a gyerek, amire már nincs... »

Érzékeny, kisebesedő mellbimbó
Az első gyereknél még nincs felkészülve a mell a szopás igen erőteljes fizikai igénybevételére. Szopás közben a baba nyelve úgy súrohatlja a mellbimbót, akár egy finom kis smirgli. És ez bizony néhány nap múlva komolyan fájhat. Az a legfontosabb, hogy kezdettől... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.