Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Egyéb babás témák

Apák kihívása: cheerios torony az alvó gyerekre

Őszintén szólva, az elsőn még nevettem kicsit, de mikor már a sokadikat láttam, elszomorodtam. Mert tömegesen már nem vicces. Ha már ennyi ember megteszi, akkor inkább elgondolkodtató...

Minden szülő nevet a gyerekein, néha megvicceli őket, néha egyenesen megszívatja. Nincs ezzel semmi baj. :) Bár a csecsemőket talán még nem volt eddig szokás, és a legtöbb viccet nem osztjuk meg a világgal.

Patrick Quinn, egy amerikai férfi indította el ezt a kihívást. Azt hiszem, leendő anyaként, nem is csodálkozom rajta, hogy ez is egy apuka fejéből pattant ki. :)

Június 16-án megosztott egy képet a facebookon, amin alvó kisfia szerepelt, az orrán 5 darabos cheerios "toronnyal". Apukák egész hada fogadta el a kihívást és vívott versenyt azért, minél nagyobb számú gabonapelyhet tudjon a gyerekén felhalmozni...

Azóta szülők százai posztolják a hasonló képeket. Ha látni szeretnétek, elég a #cheerioschallenge szóra rákeresni a közösségi oldalon és nagyon sok megosztást látni fogtok.

Egy kis ízelítő, a képek forrása a kihívást elindító apuka közösségi oldala:
https://www.facebook.com/lifeofdad


Ti mit gondoltok?
Elfogadnátok ezt a kihívást?
Ha igen, megosztanátok a gyermeketek képét a világgal, amint épp édesdeden szunyókál és 10 cheerios karika díszeleg az orra hegyén?

Én úgy gondolom, van egy határ, például a tisztelet, amit az alvó gyermekemnek megadok azzal, hogy nem csinálok viccet belőle a világhálón.
(A cikket beküldte: babyapocakban)Hátrányos sorsú gyermekek
Agresszívvé váló gyerek, hanyag viselkedés, roncsoló életvitel, tiltott szerek használata, szellemi-lelki leépülés, iskolakerülés, korai bűnözés. Mind olyan tényező, ami rossz, helytelen életvitelt hoz maga után: sok szülő fiatalon vállal fel gyereket, van szülő,... »

SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség - ÚJRAKEZDÉS
Hogyan lehetséges feldolgozni egy gyermek elvesztését?! Azt hiszem sehogyan! Talán inkább valahogyan túl lehet élni, ha akarja az ember és, ha van mellette valaki aki támogatja, szereti és megérti. Akkor talán idővel enyhül egy kicsit a fájdalom! »
Minden jog fenntartva © 2020, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.