Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Egyéb babás témák

Apák kihívása: cheerios torony az alvó gyerekre

Őszintén szólva, az elsőn még nevettem kicsit, de mikor már a sokadikat láttam, elszomorodtam. Mert tömegesen már nem vicces. Ha már ennyi ember megteszi, akkor inkább elgondolkodtató...

Minden szülő nevet a gyerekein, néha megvicceli őket, néha egyenesen megszívatja. Nincs ezzel semmi baj. :) Bár a csecsemőket talán még nem volt eddig szokás, és a legtöbb viccet nem osztjuk meg a világgal.

Patrick Quinn, egy amerikai férfi indította el ezt a kihívást. Azt hiszem, leendő anyaként, nem is csodálkozom rajta, hogy ez is egy apuka fejéből pattant ki. :)

Június 16-án megosztott egy képet a facebookon, amin alvó kisfia szerepelt, az orrán 5 darabos cheerios "toronnyal". Apukák egész hada fogadta el a kihívást és vívott versenyt azért, minél nagyobb számú gabonapelyhet tudjon a gyerekén felhalmozni...

Azóta szülők százai posztolják a hasonló képeket. Ha látni szeretnétek, elég a #cheerioschallenge szóra rákeresni a közösségi oldalon és nagyon sok megosztást látni fogtok.

Egy kis ízelítő, a képek forrása a kihívást elindító apuka közösségi oldala:
https://www.facebook.com/lifeofdad


Ti mit gondoltok?
Elfogadnátok ezt a kihívást?
Ha igen, megosztanátok a gyermeketek képét a világgal, amint épp édesdeden szunyókál és 10 cheerios karika díszeleg az orra hegyén?

Én úgy gondolom, van egy határ, például a tisztelet, amit az alvó gyermekemnek megadok azzal, hogy nem csinálok viccet belőle a világhálón.
(A cikket beküldte: babyapocakban)Az élet egy csoda, most már biztosan tudom!
Sokszor tesszük fel a nagy kérdést! Miért érdemes élni, miért érdemes megszületni? Mi az, amiért megszülettünk és milyen célja van az életnek velünk? Én úgy érzem lassan megértem, az életnek mi a célja velem... Még nem vagyok "teljes" anyuka, 20 hetes kismama... »

Grimm mesék Anya-szemmel: A fehér kígyó
Aki nem ismerné ezt a mesét, röviden: egy szolgáról szól, aki megkóstolja a fehér kígyó húsát, és érteni kezd az állatok nyelvén. Majd kihasználva ezt az új képességét, hirtelen jóra fordul a sorsa, és feleségül veszi a királylányt. »

Minden jog fenntartva © 2019, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.