Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Egyéb babás témák

Apák kihívása: cheerios torony az alvó gyerekre

Őszintén szólva, az elsőn még nevettem kicsit, de mikor már a sokadikat láttam, elszomorodtam. Mert tömegesen már nem vicces. Ha már ennyi ember megteszi, akkor inkább elgondolkodtató...

Minden szülő nevet a gyerekein, néha megvicceli őket, néha egyenesen megszívatja. Nincs ezzel semmi baj. :) Bár a csecsemőket talán még nem volt eddig szokás, és a legtöbb viccet nem osztjuk meg a világgal.

Patrick Quinn, egy amerikai férfi indította el ezt a kihívást. Azt hiszem, leendő anyaként, nem is csodálkozom rajta, hogy ez is egy apuka fejéből pattant ki. :)

Június 16-án megosztott egy képet a facebookon, amin alvó kisfia szerepelt, az orrán 5 darabos cheerios "toronnyal". Apukák egész hada fogadta el a kihívást és vívott versenyt azért, minél nagyobb számú gabonapelyhet tudjon a gyerekén felhalmozni...

Azóta szülők százai posztolják a hasonló képeket. Ha látni szeretnétek, elég a #cheerioschallenge szóra rákeresni a közösségi oldalon és nagyon sok megosztást látni fogtok.

Egy kis ízelítő, a képek forrása a kihívást elindító apuka közösségi oldala:
https://www.facebook.com/lifeofdad


Ti mit gondoltok?
Elfogadnátok ezt a kihívást?
Ha igen, megosztanátok a gyermeketek képét a világgal, amint épp édesdeden szunyókál és 10 cheerios karika díszeleg az orra hegyén?

Én úgy gondolom, van egy határ, például a tisztelet, amit az alvó gyermekemnek megadok azzal, hogy nem csinálok viccet belőle a világhálón.
(A cikket beküldte: babyapocakban)A hiperaktív gyermek - Tanácsok szülőknek
Sajnos manapság egyre többet hallani, hogy ez a gyerek nem hiperaktív, csak egy jó anyai-atyai pofonra lenne szüksége, kár rögtön a hiperaktív jelző mögé bújtatni, bezzeg az én időmben…. Pedig a hiperaktivitás egyre gyakrabban előforduló jelenség. A szülők... »

Voltam anya szülés nélkül és leszek szüléssel is
Történetem 4 éve kezdődött, megismertem egy gyermekét egyedül nevelő apukát. Akkori fejemmel nem is gondoltam, hogy egy gyermeket én fogok nevelni. A sors mást hozott, de senki sem bánja, hogy így alakult. »

Minden jog fenntartva © 2020, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.