Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Az igazi szeretet

A lányomról szeretnék elmondani egy történetet, ami engem nagyon meghatott, és azóta másképp nézek Rá. Történet szeretetről, az odafigyelésről a "nemodafigyelésről". 11 és fél éves, és nagyon jól sikerült.

Egy megható történetet szeretnék elmesélni Nektek. Az egyetlen kislányomról szól.
11 éves és nagyon sokat veszekszünk, mert szerintem nem fogad szót nekem. Állandóan küzdünk a tanulással, a lefekvéssel, de gondolom, ezt ismeri minden kiskamasszal küzdő szülő.
A múlt héten volt a születésnapom, és a férjemnek úgy alakult a hete, hogy alig volt otthon.
Azon a napon is csak reggel találkoztunk. Igaz mondta, hogy „boldog szülinapot”, de a meglepi elmaradt. Nem vágyom én nagy dolgokra, csak hogy lássam, hogy foglakozott a kérdéssel. De semmi. Iskolába menet a kocsiban nagyon kikeltem magamból, persze a lánykámra zúdult az összes haragom. Mert a csalódottságom dühbe ment át. Bosszantott az ügy, hogy ennyit nem érek a férjemnek.
De hogy folytassam a történetem: délután hazamentük a lányommal, ő előhozott a szobájából egy kis szatyrot, benne egy bonbon, és egy gyertyacsomag, és mondja, hogy az apja küldte. Furcsa volt a dolog, és hamar kiderült, hogy ő vette az apja helyett.
Nekem ez nagyon nem tetszett, mert milyen dolog, hogy a 11 éves lányomnak ad pénzt, hogy vegyen valamit? Akármelyik benzinkútra bemehetett volna, vett volna egy csokit, vagy fagyit, vagy egy kis kabalát… de pénzt adni a gyereknek? Hol itt a tisztelet felém? Ezt szóvá is tettem, mikor hétvégén hazajött, és akkor mondta el, hogy nem is ő adott a lánykámnak pénzt, hanem teljesen a saját ötlete volt, felhívta napközben, hogy ezt találta ki, mert látta, milyen rosszul esett nekem a dolog. Örömet akart nekem szerezni.
Most titkolom előle, hogy tudok a dologról, de más szemmel nézek rá, mert tudom, hogy ez az igazi szeretet, és nem az, ha ezerszer elmondja, és közben „rosszalkodik”.
Ő az egyetlen gyermekünk, lányt szerettem volna egész életemben, bejött, és most nagy gyönyörűséggel tölt el, hogy szuper kiscsaj lett belőle.
(A cikket beküldte: fakata)Óvónők
Óvodában dolgozom képesített dajkaként, már több mint 8 éve. Elég sok mindent megéltem már a munkám során. »

Testvérmentes övezet
Naivan azt reméltem, megúszom húszhónapos fiam testvérféltékenységet, miután a húga megszületik. Tévedtem. Péter fiam nehezen viseli, hogy már nem ő a szülői, nagyszülői figyelem kizárólagos központja. Mióta Lilla megszületett, sokkal többször kéredzkedik ölbe... »

Minden jog fenntartva © 2020, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.