Kategória: Egyéb babás témák

Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány 1999 óta segíti a daganatos és leukémiás gyermekek gyógyulását.

Kis betegeink és családjuk életminőségét mama-lakások üzemeltetésével, gyermekbeteg szállítással támogatjuk. Tájékoztató kiadványainkkal is a gyógyulást segítjük. Kiemelkedő programunk a Játékos tornaórák, mellyel az ágyhoz-infúzióhoz kötött gyermekek hosszú kórházi tartózkodását enyhítjük. A Kiskőrösön található Rehabilitációs Központunkban mozgás-, művészet-, lovas terápia mellett már vízi terápia is segíti a gyermekek felépülését. Kialakítottunk egy csúcsminőségű szűrő- és tisztítóberendezéssel rendelkező vízi terápiás részleget, amelyet a kemoterápiás kezelések alatt álló gyermekek is biztonsággal használhatnak. Alapítványunk valamennyi programját és szolgáltatását térítésmentesen biztosítja a beteg gyermekeknek.

Klinikai rehabilitáció

Mozgás-, élmény- és kézműves terápiával oldjuk a hosszú kórházi kezelések egyhangúságát. Az ágyhoz kötöttség mozdulatlanságán játékos tornaórákkal segítünk, támogatva a műtéteken átesett gyermekek rehabilitációját.


Klinikán kívüli rehabilitáció

Szabadidős programokkal, kirándulásokkal, táborozásokkal, mozgás-, művészet-, lovas és vízi terápiás foglalkozásokkal segítjük a gyermekek testi-lelki felépülését és a társadalomba való visszailleszkedését.


’Mindenjóház’ Rehabilitációs Központ Kiskőrös

A daganatos, leukémiás megbetegedéssel küzdő gyermekeknek lehetőséget biztosítsunk a kórházon kívüli komplex testi-lelki rehabilitációra, a mielőbbi felépülésre, életminőségük javítására.


Gyermekbeteg szállítás

A kezelések alatt álló gyermekeket szállítjuk a vizsgálatokra, a kórházba és a hazaszállításról is gondoskodunk.


Mama-lakások

A vidéki szülőknek biztosítunk szállást a hosszú kórházi tartózkodás idején a Tűzoltó utcai Gyermekklinika közvetlen közelében működő Mama-lakásokkal.


Segítő füzetek

A daganatos betegségek miatt kezelt gyermekek és szüleik részére nyújtanak tájékoztatást kiadványaink.


Ha együtt segítünk, minden sikerül!

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány
Székhely: 6200 Kiskőrös, Mező u. 16.
Telefon: 06-78/311-125
Iroda: 1094 Budapest, Angyal u. 36.
Telefon: 06-1/299-0422
E-mail: iroda@dgy.hu
Web: www.dgy.hu
Adószám: 18356076-1-03
Bankszámlaszám: 16200106-00067379Életem Ausztriában 10. – A Kistökös és a lakásfelújítás
Amikor a nőgyógyászom is megerősítette az örömhírt, gondolkozni kezdtünk a nyári programon. Tudni kell, hogy egy 80 m2-es társasházi lakásban éltünk ekkor már négyen. Kezdetben Kiara a nappaliban aludt, hogy éjszaka ne ébressze fel a tesóját, viszont a... »

40 felett anyának lenni
Nem lehetetlen. Régóta szerettem volna a történetemet megosztani 40-en felüli babavárókkal. A kor nem számít, 40 felett is lehet egy nő anya. Sokan vannak, akik új társnak szülnének babát, de már van vagy vannak gyermekeik, sokan vannak, akik még nem anyukák, csak... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.