Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Forog a Föld...!

Alig várjuk, hogy megszülessenek...mikor megszülettek alig várjuk az első nevetésüket. Ezt követően már az első lépésekre, majd pedig a szavakra gerjedünk, hiszen ŐK minden napra hoznak magukkal valami szívmelengetően, könnyfakasztóan újat, vidámat, feledhetetlent....

A címben tett megállapítást mi sem támaszthatja jobban alá, mint a napok, hetek, hónapok…évek szinte követhetetlen múlása. Sajnos az időnek nem lehet megállj!-t parancsolni.
Tegnap még azt könnyeztük meg nagy nevetések közepette, hogy milyen édes mosolyt sikerült kicsalnunk egy cseppet sem felnőttes grimasszal a pár hetes pólyásunkból, most pedig már ugyanez a gyermek itt ugarabugrál körülöttem széles vigyorral, és teli torokból slágerel .
Bizton tudom, hogy nem vagyunk egyedi esetek abban, hogy egy helybéli rendezvény óta nálunk szinte napi szinten „..forog a Föld!” . Hol csendesebb, andante hangfekvésben, máskor pedig – a másik Lola rajongót túlkiabálandó- eszméletlen fejhangon…

Szomszédunk az óvoda. A konyha és fürdőszoba ablakunk alatt játszanak a lányok. Érdekes kis világ ez, ahova időnként visszavonulnak. Néha királynők uralkodnak, máskor munkába rohanó szülők oktatják bölcsen csemetéiket, de ami itt és most a lényeg: ebben a sarokban van aztán Zenebutik! Mostanában ugyan Lola „kiabálós dala” a sláger –gondolom a személyes tapasztalások nyomán- de hallgattam én már mosogatás, főzés, fürdőszobai tevékenységek közepette Győzikét Romantikolva, Judyt, Desperado-t és egyéb hazai gyöngyszemeket is az ovis dalok fölé kerekedvén.
Elmondhatatlanul kettős és kicsit vicces érzés, amikor a pici cérnahangok tolmácsolásában elhangzanak az alábbi mondatok: - …szeretem Őt egy életen ááááát! vagy -…szeretem a bőröd illatát….
Jajj ha tudnák! De majd megtudják ha felnőnek, márpedig fel fognak nőni hamarabb is mint szeretnénk hiszen az idő megy tovább mert ugyebár ahogy Lola is megmondta… forog a Föld!
(A cikket beküldte: matyi78)Gyerekrajzok titkos üzenete - avagy tudod, mit rajzol a gyermeked?
„A kisgyermek soha nem rajzol fölöslegesen, fölöslegeset, csak úgy, oka kell, legyen a firkáján a formának és a színnek is.” – V. Molnár József A gyerekrajz elemzés lehetőséget nyújt, hogy kissé jobban betekintsünk a gyerekek lelkébe,... »

Mese az elveszett kis sárga autóról
Anya mesél. Szereted, amikor anya ölében ülsz és mesél neked. Hallgatod és szép csendesen figyelsz. Ez a mese Pécelen született, egy homokozóban talált kisautóról. Nyaraltunk, ez volt életed első nyaralása. Utána születtek sorban a mesék anyától. Rövidkék, de... »

Minden jog fenntartva © 2020, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.