Gyereknap 2014

A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük a hétvége legnagyobb és legismertebb budapesti gyermeknapi programjait.
Könnyű a gyerekekkel elfoglaltságot találni ezeken a napokon, keressétek a lehetőségeket a közvetlen környezetetekben, érdemes! :)


Városligeti gyermeknap (május 24.-25.)
Rutkai Bori és együttese, Gubás Gabi és a Szeleburdi Színház, Kaláka együttes, Budapesti Operettszínház, MintaPinty Zenekar, Madách Musical Táncművészeti Iskola és Szakközépiskola, MÉZ együttes koncertje és táncháza
Emelett szűrőbuszok, focikupa és különböző bemutatók is lesznek a helyszínen.
(varosliget.info)

Gyermekvasút gyermeknap (május 24.-25.)
Szombaton a gyermekvasutasokat avatják. Vasárnap bohócműsor, Apacuka zenekar, Animal Cannibals, Mollini bűvész, Irigy hónaljmirigy, Fülöp Tibor bűvész műsora, mazsorettek, kutyabemutató és Varga Viktor szórakoztatja a közönséget. (gyermekvasut.hu)

Vasúttörténeti park gyermeknap (május 25.)
Ezen a napon a belépés 14 éven aluliaknak ingyenes. Ízelítő a programokból: Bartók Rádió családi koncert, Kispárna zenekar, kvíz- és szórakoztató játékok, Cartoon Network Fociakadémia, játszóterek, interaktív standok.
(vasuttortenetipark.hu)

Margitszigeti gyermeknap (május 25.)
A Duna köré csoportosított játékos feladokkal várják a látogatókat. Lesz híd építés, vizes játszótér, horgászat, kirakó és megnézhetik a A vízcsepp élete című interaktív előadást Jaskó Bálinttal.
(hivaduna.hu)

Millenáris gyermeknap (május 24.-25.)
Fellépnek: szombaton Szandi, Kaláka, Halázs Judit, vasárnap pedig a Bóbita színház, Gryllus Vilmos, Kovácsovics Fruzsina. Több mint 50 program, érdekes előadások, és sok-sok játék várja a gyerekeket.
(millenaris.hu)

Művészetek palotája gyermeknap (május 24.-25.)
Ízelítő a programokból: Búgócsiga Zenede, Apró Band, Rutkai Bori Banda, Kovácsovics Fruzsi, DRUMS ütőegyüttes, bábelőadás, táncház, bemutatók, térjátékok, kreatív foglalkozások.
(mupa.hu)

Szinte minden művelődési házban lesznek INGYENES gyereknapi rendezvények, keresd a környezetedben a plakátokat, szórólapokat, vagy nézd meg az intézmények internetes oldalait!
A vidéki városok is szerveznek gyereknapi programokat, akár több helyszínen is. Mozduljatok ki a kicsikkel-nagyokkal!


(A cikket beküldte: sajtó)Születés hete 2011.
A hagyományoknak megfelelően május első vasárnapján, május 1-jén kezdődik a kilencedik Születés Hete országos rendezvénysorozat, melynek mottója a „Család és hivatás”. Közel 80 helyszínen színes, kulturális, szakmai és tájékozató jellegű programokkal... »

Anyának lenni ...
Nem tudok más címet választani, hiszen sokszor a legegyszerűbb a legkifejezőbb. Anya vagyok, gyermekem van... ez zakatol hónapok óta a fejemben. Csodálatos érzés... minden pillanata gyönyörű, egészen azóta, hogy megfogant bennem, és megtudtam, hogy anya lehetek végre én is. »
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.