15. Tavaszi Babymarkt Babaholmibörze és Gyerek Expo

15. Tavaszi Babymarkt Babaholmibörze és Gyerek Expo ISMÉT itt a lehetőség, hogy egy remek, színvonalas programokkal teli, tartalmas családi napot tölts el velünk, ahol új gazdát találhatsz a kinőtt, megunt babaholmiknak, miközben Te Magad is rendkívül széles, és meglepően olcsó árukínálatból válogathatsz.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt családi napunkra, első őszi nagy babaruhabörzénkre, melyet április 28-án szombaton tartunk a Hungexpo "A" csarnokában 8 órától 16 óráig.

A babaholmi vásár mellett tartalmas, érdekes programokkal és érdekes foglalkozásokkal várjuk azokat a kismamákat és kisgyerekes családokat, akik szeretnek egyedi, márkás tavaszi- nyári babaholmikat vásárolni. Új termékeink a börzén: babakocsi, cipő, tavaszi rugdalózók, bodyk, harisnya, zoknik; és szinte minden ami a babaváráshoz, gyerekneveléshez szükséges.

A kilátogató kismamák, fiatal szülők, nagy gyerekesek számára igazi oázisa ez a rendezvény.

Miért is?

Mert az új ruha, játék, babakocsi s az új könyv sokszor nagyon drága. Az is lehet, hogy nem is akarunk egy ruháért, könyvért annyi pénzt kiadni, hiszen a ruha két nap múlva kiszakad, egy- kettőre kinövi, a játékot megunja, a könyv meg elszakad.

Itt az anyukák egymás között cserélik gyermekeik kinőtt, megunt ruháit, játékait, könyveit. Az eladott baba-, gyerekholmik árából azután megveszik a következő méreteket csemetéjük számára.

Tapasztalataink szerint hatalmas igény van jó minőségű babaruhákra, és minden egyéb kiegészítőre: babakocsi, kiságy, hordozó.

Interaktív gyerekprogramokkal várjuk a látogatókat!

Színpadi Program ízelítő:

8.50 -től 15. tavaszi BabyMarkt megnyitó
9.00 Cili Cili Muzsika - Cili Zenebölcsije
9.15 Csupics Nikolett Papírszínháza "A brémai muzsikusok"
9.50 Baba-Mama Tánc
10.00 Fit Dance Sport és Táncklub előadása
10.25 Réparetekmogyoró tavaszváró, zenés, táncos műsorra
11 óra MINTAPINTY zenekar tavaszváró koncertje
12.40 Csupics Nikolett papírszínháza "Méhkirálynő"
13.00 Kárász Eszter " DALOLKA"
Egy mesés történet elevenedik meg a dalok, a bábok, a zene, a hangszerek és persze a gyerekek segítségével. Kirándulunk a sűrű erdőben, fákká, állatokká változunk, persze mindezt dalok és a zene segítségével. Megismerkedünk hangszerekkel, ami persze bele is kerül a játszott történetbe, hangokkal megjelenítve az szereplőket, eseményeket.
14.00 A TopDance Táncklub Mini Jazz-balett csoportjának Tavaszköszöntő című előadását láthatják

Egész napos programok
A rendezvény teljes ideje alatt a Best Work Kft Micimackó bébiszitter szolgálat munkatársai vigyáznak a gyerekekre!
A gyerekmegőrzés és a játszóház térítésmentesen áll a látogatók rendelkezésére.
MICIMACKÓ Játszóház és Gyermek megőrző a csarnokban
Babymarkt Játszóház
A börze teljes ideje alatt üzemel a Babaetető - mikrohullámú sütővel babaétel melegítési lehetőség!
Pelenkázó, Szoptató helység

A program változtatás jogát fenntartjuk.

Szaktanács adóink a börze ideje alatt készséggel állnak a látogatók rendelkezésére, az alábbi témákban:- Gólyahír Egyesület:" Válsághelyzetben lévő anyákért és gyermekeikért"

- Madarász Kórház: dr. Szántó Imre: "Az élet védelme csecsemőkorban"
Szeretettel várjuk azokat az érdeklődő szülőket, akik a csecsemőkori hirtelen légzésleállás megelőzésének és kivédésének a módszereit kívánják megismerni.
- Heim Pál Gyermekkórház Anyatej Gyűjtő Állomása
- Erőforrás Minisztérium:

Családtámogatási rendszer kedvező változásai 2010-ben, GYES melletti munkavégzés lehetőségei, Családi adókedvezmény, lakás fenntartási és adóság kezelési szolgáltatás.

Lufihajtogatás a színpad mellett!

- Állatsimogató várja a gyerekeket! Goldenbunny törpenyúl kennel és a Little Pigs tenyészet

A színpad melletti Vöröskereszt standján gyűjtjük ezúttal is adományaikat, a feleslegessé vált ruhaneműket!

A gyűjtés során a kollégák/önkéntesek az érkezéskor rögtön válogatják is a holmikat termékcsoport szerint. Az adományokat a szervezet elszállítja, felhasználása a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet Családok Átmeneti Otthonában történik, ahol átlagosan 80 gyermek él szüleikkel, köztük csecsemők és kisgyermekek.

Köszönjük, hogy adományaikkal a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet Családok Átmeneti Otthonát támogatják! Örömmel fogadunk bármilyen jó minőségű baba és gyermekholmit!


Egyéb információk:

Belépő: 1200.-
Gyerekeknek a belépés ingyenes!

Jegyvásárlás a helyszínen: III. kapu Fórum épületben 7.30-tól
elővételben: TicketExpressz és Ticketpro jegyirodáiban.


(A cikket beküldte: babaexpo)


Gyereknap 2014
A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük a hétvége legnagyobb és legismertebb budapesti gyermeknapi programjait. Könnyű a gyerekekkel elfoglaltságot találni ezeken a napokon, keressétek a lehetőségeket a közvetlen környezetetekben, érdemes! :) »

Két kis csoda
A mi kis életünk nem épp úgy kezdődött, mint egy mese. Hiányoztak a tervezgetések, csak úgy jött, de így kellett, hogy legyen, semmit sem bántam meg... Két tizenéves fiatal nem a gyermektervezésen töri még a fejét, de ha már így alakult, hát vállaltuk. »
Minden jog fenntartva © 2024, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.