Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Egyéb babás témák

Kineziológia és a gyerekek

Amióta anyuka vagyok, sok minden átértékelődött bennem. A gyerekeim kerültek első helyre az életembe, de hát ezzel nem vagyok egyedül. Kerestem az eszközöket, amivel megkönnyíthetem gyerekeim életét, amivel lerövidíthetem betegeskedésüket vagy amivel kezelni tudom esetleges fura viselkedésüket (ágybavizelés stb). Így találkoztam a kineziológiával. Meg kell mondanom, már nem érzem magam tehetetlennek.

A kineziológia egy fantasztikus alternatív „gyógyító” technika a gyerekek, kisbabák számára. Ott ahol más eszközökkel nagyon nehéz információt gyűjteni egy gyerekről főleg egy kisbabáról, hiszen ők nem tudják megfelelő módon szavakba ejteni a problémájukat, a kineziológia segít és varázsszerűen működik.

Na de hogyan? Izomteszteléssel. Nagyon gyakran tudatunk, tudatalattink megtéveszt hiszen a jelenben úgy reagálunk a bennünket ért hatásokra ahogyan azt a múltban „megtanultuk”. Hajlamosak vagyunk elhinni, hogy tudatosan irányítjuk a dolgokat, csak azért mert tudatunknál vagyunk. Na de akkor hogyan tudjuk meg hogy mi is az igazság? Van egy csodálatos eszközünk erre… a testünk. A testünk tudja. A sejtjeink tudják mindenre a pontos választ, csak kérdezni kell. Erre jó az izomtesztelés.

Olyan ez mint egy dialógus. Mindegyik izmunk egy kapcsolat testünk belső bölcsességéhez. Az izomteszteléssel a kineziológus megtudja hogyan működik a test fizikai és energetikai szinten. Az előnye ennek, hogy verbális kommunikációra nincs szükség. Ezért működik ez olyan csodálatosan a gyerekeknél.

Na de hogyan izomtesztelünk egy kisbabát? Természetesen nem a kisbabán végezzük a tesztet, hanem az édesanyán. Az anya-gyerek olyan szoros kapcsolatban van, hogy ez nem jelent problémát. Az anya érzi, tudja gyermeke minden rezdülését, ezért az ő teste tökéletesen alkalmas erre a célra.

Mint kétgyermekes anyuka nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy képzést kaptam az izomtesztelésből. Már nem érzem magam annyira eszköztelennek, amikor a gyerekeimmel valami probléma van. A kineziológia technikák sok embernek segítettek már, hogy egészségesebb és örömtelibb életet éljen. Ez természetesen igaz az én családomra is, és remélem a te családodon is segíteni tud.
(A cikket beküldte: Ariadné2010)Megnyilvánulások a terhesekkel szemben
Nem akarom magam piedesztálra emelni azért, mert sikerült teherbe esnem, de megdöbbenve vettem tudomásul, mennyi bunkó megnyilvánulásban és kellemetlen élményben lehet része egy várandós nőnek a 9 hónap alatt. Ezekből csemegézek kicsit. »

Hozzátáplálás - egy másik ország elvei alapján
7 éve élek Floridában, itt született kisfiam, aki 2,5 éves és kislányom, aki 4,5 hónapos. Mivel most kezd esedékessé válni a hozzátáplálás a kislányomnál, igy elég sokat foglalkozok újra a témával. Gondoltam másoknak is érdekes lehet egy más ország szemszögéböl... »
Minden jog fenntartva © 2020, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.