Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Légúti megbetegedések - természetes gyógymód!

Sóterápia! Bizonnyára sokan ismeritek, vagy legalább is hallotatok róla. Sóbánya, sóbarlang...stb.
Nekem két felnőtt gyerekem van. Mind a kettőnek légúti problémái voltak (éjszakai befulladás, télen - nyáron köhögés, egyszóval orvos - kórház...)


Nekem két felnőtt gyerekem van. Mind a kettőnek légúti problémái voltak (éjszakai befulladás, télen - nyáron köhögés, egyszóval orvos - kórház...)

1986 - ban hallotam egy ismerősömtől, egy egy Parajd nevezetű helyről, ahol egy sóbánya van, melynek egy részét légúti betegek kezelésének céljából átalakítottak, úgymond "kezelőnek"

Először a lányomat 3 éves korában vittem el sóbányába, Parajdra (Székelyföld) két hétre. Neki mint akinek elvágták a hasonló panaszokat. Majd megszületett a fiunk, akinél 10 éves kora után jelentkeztek a fulladásos rohamok, főleg éjszaka.

Semilyen kezelés nem igen használt neki
hosszútávon. 13 éves volt amikor vele is elmentünk a sóbányába. Első évben 6 nap, második és harmadik évben 2 - 2 hétig jártunk le a bányába. Azóta jól van.

Nagyon ajánlom mindenkinek!

Röviden Parajdról. Szovátától kb. 10 km -re van. Teljesen magyar község. Kedves rendes emberek lakják. A bánya 1986 - óta nagyon sokat változott,
bővítették, 3 - 4 -szer nagyobb lett. Egyszóval nyüzsög lent az élet. Autóbuszok szállítják le a gyógyulni vágyókat és a turistákat is.

Gyerekeknek játszótér, (hinta, csúszda) homokozó van kialakítva. Nagyobbaknak: pin-pong asztal /ezért mindig folyt a harc (: / Asztalok, padok vannak ahol le lehet ülni, olvasni - beszélgetni, kártyázni, társasozni, kinek mihez van kedve.
Naponta kb. 4 - 6 órát ajánlott lent lenni a bányában. Mi ezt mindig ki is használtuk.

Ha valakit érdekel szívesen tájékoztatom, út, szállás, beutaló... stb.
(A cikket beküldte: dogiz)Lúdtalp elleni gyakorlatok ovisoknak
Gyakorlatok lábstatikai elváltozások megelőzésére, enyhítésére. Kisgyerekekkel végezhető játékos lábtorna. A gyakorlatokat a szülő próbálja ki mielőtt a gyerekkel együtt végeznék. Így ő már tudja mit kell csinálni. »

Túl a nehezén
Elmúltak a hasfájós napok, azt hittem megnyugodhatok. Ma már másként tekintek vissza az első öt hónap elteltével, de még mindig azt gondolom, hogy nem könnyű feladat anyának lenni. »

Minden jog fenntartva © 2020, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.