Kategória: Anyai örömök

Levél egy kisbabához

Végre megérkeztél. Annyit vártalak, hogy még végiggondolni is hosszú. Most pedig itt vagy és alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.

Nem tudtam mi a tökéletes boldogság, míg a karomba nem vettelek.

Nem tudtam mi a féltés, míg nem aggódtam miattad.

Nem tudtam mi a fájdalom, amíg fájdalmadat át nem éltem.

Te kicsi, bölcs tanítómester! Olyan csöpp vagy, még szólni sem tudsz, de már mi mindenre megtanítottál - és még mennyi mindenre fogsz! Cserébe én is megtanítalak arra a jó néhány, Isten igazából lényegtelen dologra, amit még nem tudsz, de jól jön az életben maradáshoz...

Minden idegszálammal azon vagyok, hogy ébrenléted minden pillanatát megszépítsem - cserébe értelmet adsz életem minden pillanatának.

Álmodat még éber álmomban is őrzöm, mialatt Veled álmodom.

Még csak nyolc hete létezel, de mintha az idők kezdetétől ismernélek.

Ahogyan megérintelek, táplállak, ringatlak, hatalmába kerít az ismerős érzés.

Mintha mindezt valahol, valaha már átéltem volna...

Talán édesanyám érintései, mozdulatai és dallamos hangja szakad fel a tudatom legmélyéről, és újra átélem annak a kis lénynek az érzéseit, aki valaha voltam. Aki most Te vagy.

Eddig a magam ura voltam, de egy csapásra pici kezedbe vetted az életemet - és én boldogan vetem alá magam az uralmadnak a nap és az éjszaka minden percében.

Érkezésed édesanyává avatott, ami a legcsodálatosabb felavatás a Földön: anya lettem és az is maradok, amíg kilehelem a lelkem.Fodor-Kassai Mónika
http://www.eletforma.hu/?r=3514
(A cikket beküldte: Zsóci)A szülővé válás 20 pontja
Biztos sokan vannak - többek között én is voltam régen -, akik úgy képzelik, az első gyerek megérkezése gyökerestül fordítja fel minden szerelmespár életét, most azonban már tudom, hogy ezt akkoriban én még nagyon alábecsültem. Így aztán a gyermektelen párok... »

Egyedül - ketten...
Milyen érzés lehet anyának lenni? - Mint itt jó páran tudjátok igazolni - biztosan csodálatos. Egy új élet, ami két ember szerelmének "bizonyítéka". De milyen lehet egyedül babát várni? Túl lehet élni a túlélhetetlent? Mikor lehet újra teljes egy szét esett élet? Elgondolkodtató... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.