Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: Egyebek az anyaságról

Megszületett, és már felnő lassan...

ANYÁNAK LENNI CSODÁS BOLDOGSÁG.
Fiam 14 éves lett, nemrég született, csodás kis krapek. Büszke vagyok rá. Olyan szíve van, és remélem, az életben senki nem fogja kihasználni jóságát. Nem úgy, mint engem, ezt biztos tőlem örökölte. Elindult és tart az életútján, sok kis döcögés volt, de mindenen túljutottunk. Rádöbbentem, kezd felnőni, rohan az idő.


Sok mindenen keresztülmentünk, sok mindenben segített, saját baját leszámítva mégis fogja, fogta kezem! Szívemmel rosszul voltam, fogta a kezem, éjjel ott volt, gyógyszert adott, kente a hátam, bármit megtenne!
Ovis kora óta segít, nekem, és másnak, felkarolt egy kisgyereket, most iskolába járnak együtt, jövőre ballagnak. De mi lesz szegénnyel fiam nélkül? Kisfiú anyukája el van kenődve, a fiam sajnálja, de neki lépni kell tovább. Én, mint anya, mindenben támogatom.
Szeret nekem főzni, teát csinálni, gondoskodik, aggódik, saját kis dolgaival meglep. Legyen puszi, azt mondja: - Anya, el ne hervadj, egy puszi neked! Pedig van neki is baja lelkileg, de boldog akar lenni. Tesz érte, hogy boldogok legyünk, és büszke vagyok rá. Még akkor is, ha nem veleszületett betegsége van. Ő az, aki beragyogja az életemet, és nem kell semmi más, csak érte élhessek.
Szent ég! 14 éves lett! Első személyi, és mi jön még?


Ezzel a verssel kívánok boldog szülinapot neki:

Fiam szülinapjára

Teljen a napod boldogan vidáman,
ezt a napot minden évben türelmesen kivártad.
Milyen nap van ma? Azt te is tudod jól,
születésnapodon kívánok minden jót!

Kívánhatsz ma bármit, egyet adok neked,
a legdrágább anyai szeretetemet!
Teljesíteném neked, mit szívedből szeretnél,
bármit megadnék, amit csak tehetnék!

De nem vagyok jó tündér, nem tehetek csodát,
látom az arcodnak halvány kis mosolyát.
Örül a szívem, mert te vagy a világon
az életet adó összes boldogságom!

Bánatos sose légy ott leszek veled,
tudnod kell s érezned, édesanyád szeret!
Ha rosszat is tennél, nem számít most semmi,
így lássalak száz évig még boldogan nevetni!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK, ÉDESANYÁD, KI BÜSZKE RÁD!
(A cikket beküldte: cicaanya)Kisbabával elhagyatott anyukák
Manapság egyre több kismamával megesik, hogy kisdeddel karjukon otthagyja őket az apuka. Milyen lelki folyamatok játszódnak le ilyenkor az újdonsült édesanya lelkében? Szégyen-e pszichológushoz vagy különböző hivatalos szervekhez fordulni a probléma feloldásához?... »

Mindenki máshogy éli meg!
Természetesen az anyaság, a várandósság és az ezzel kapcsolatos dolgok, amikre a címben utaltam. Nem a negatív kommentek begyűjtése a célom, csak szeretném megosztani gondolataimat, reményt, esetleg erőt adni hasonló szituációban lévő nőknek. »
Minden jog fenntartva © 2022, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.