Kategória: Anyák és a szervezés

Munka gyerekek mellett

Néhány kérdésem lenne arról, hogy mit tehet az az anya, aki három gyermekkel van otthon, GYET-en? Hová mehetne el dolgozni? Miért nem alkalmaz minket sok vállalkozó? Miért nincs bedolgozói munka? Csak on-line! Azok legtöbbje pedig átverés. Mit tehetünk?

Mi, nagycsaládosok, mások szerint nagyon jól élünk! Pedig ez nem így van! Sajnos a mai világban bizony nehéz eltartani három gyereket! Nekem ennyi van. Most persze jönnének sokan azzal, hogy nem volt muszáj! Igazuk van! Nem is így terveztem, de képtelen voltam elvetetni a harmadik leányzót! Szerencsére!

Viszont azt látom az interneten és az életben is, hogy nincs semmiféle munkalehetőség az anyukáknak. Mindenhol csak az on-line munkát kínálják! Miért? Nem mindenki szeretne így pénzt keresni! Én például nem értek annyira a géphez, ráadásul nem sok jót olvastam és hallottam eddig erről! Nem tudom, hogy ki hogy van ezzel, de én félek is ettől! Én jobban szeretnék azért fizetést kapni, amit a két kezemmel hoztam létre! Régebben voltak bedolgozási lehetőségek, Kinder tojás csomagolások, varrás, meg ilyenek! Most nem látni ilyen hirdetéseket! Hová lettek ezek? Miért az internettel lehet már csak pénzt keresni otthonról?

Én szeretek dolgozni, de sajnos olyan helyen élünk, ahol nem tudok elhelyezkedni semmilyen munkahelyen! (Itt kivételesen nem a gyerek a probléma, mint sok helyen, hanem maga a falu, ahol élünk! Nincs lehetősége még az egyedülállónak se! )

Nézelődtem, de semmi! Gyöngyöt fűzhet az ember, ha előtte befizet egy kisebb vagyont, de ha nem tetszik a munkája, nincs fizetés! Úszott a pénze! Hol van, kérdem én, a bizalom? Mit kezdjünk, mi, anyukák?

Nincs senki, aki segítene nekünk? Itt, nálunk is van jó néhány szülő, aki szeretne dolgozni, de nem tud eljárni másfelé, mert délben jönnek haza a gyerekek, este jön apa a melóból, stb. De napi négy-öt órán keresztül tudna bütykölgetni otthon valamit!
Én is próbálkoztam ezzel-azzal. Ki nem mehetek vele a piacra, mert akkor megbüntetnek! A környéken nincs vállakozó, aki be meri vállani, hogy árulja azt, amit én elkészítek itthon maszekba. Mit tegyünk?

Mi nem kapunk annyi pénzt a gyerekeink után, mint azok, akik állami gondozott gyerekeket nevelnek. Mi nem kapunk annyi támogatást, mint ők! Még is szeretnénk adni nekik annyit, mint mások! ! Miért van ez így? Ki érti ezt? Miért nem kellünk senkinek?

Pedig mi is dolgoznánk olyan tisztességesen, mint azok, akik egyedül vannak! De mindenhol csak azt halljuk:Gyerek van? Akkor sajnos nem tudjuk foglalkoztatni!
Miért? Akkor hagy dolgozzunk mi itthon! Adjanak munkát!
Köszönöm, hogy szólhattam!
(A cikket beküldte: kisvacak74)Nyári táborok
Háromféle csoportosítás létezik, s ezek mindegyikét érdemes figyelembe venni, amikor a létező kismillió tábor közül kiválasztjuk a legmegfelelőbbet. Álljon itt rövid magyarázat mindegyik típushoz. »

Oltási rend Magyarországon
2006. január 01. -től megváltozott az oltási rend Magyarországon, a korábbi húsz védőoltás helyett csupán tizenegy injekciót kell elviselniük a csecsemőknek és a gyermekeknek. Az új oltóanyagoknak számos előnye közé tartozik, hogy korszerűbbek, kevesebb a szúrások... »
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.