Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Anyatej fél egészség!

Én a szoptatást nagyon fontosnak látom a gyermekek életében. Szerintem meghatározó szerepe van az élet első szakaszában, az én szememben az az igazi anya, aki anyatejjel táplálja gyermekét, természetesen csak akkor, ha van rá lehetősége.

Az én gyermekeim, már lassan elmondhatom a fiamról is, mind 3 éves korukig szopiztak..
én nagyon szépnek látom, és szoros kapcsolatot teremt a baba és köztem..
Sokszor volt olyan, amikor mondta az orvosom, ne adjam neki, már mert nem egészséges, mivel nagyobb gyereknek már nincs szüksége az anyatejre és nincs benne semmi.
Igaz, én le is fogytam, fájt a hátam, de egyiktől sem vettem el, míg maguktól abba nem hagyták.
Aztán mindegyikkel kezeltek hormontablettákkal, mire elapadt a tejem.. Mindig sok tejem volt még az utolsó időszakban is, és a tévhittel ellentétben soha nem fejtem ki, termelődött mindig annyi, amennyi a gyereknek elég volt.
Most 2, 5 éves a fiam ő is még elég gyakran szopizik, szerencsére megvan az adottságom, hogy sokáig legyen tejem, A fiam is, szerencsére elmondhatom, talán egy-két balesettől eltekintve, soha nem beteg, azért szerintem betudható az anyatej jótékony hatásának.
Ő egy kiegyensúlyozott baba, lehet nem ennek köszönhető, de mindent hamarabb tudott, mint a vele egykorú babák. Egy évesen folyamatosan beszélt, azt meg főleg, hogy: Anya cici kell.
Szerintem a gyerek boldogság a családban, nálunk mindenki imádja, szerencsére sok segítséggel vagyok ellátva.
Én csak ajánlani tudom minden leendő anyukának, hogy ne szégyellje és főleg ne a melleit sajnálja, akinek adatik az a lehetőség, hogy van teje és tudja táplálni a babáját, akkor ne tápszerrel tömje, mert sokan örülnének neki, ha lehetne.
De nekem mindennél többet ért a gyermekem egészsége és boldogsága, mint az hogy a mellem már nem lesz olyan, mint rég. Szerencsére a férjemet sem zavarja, hogy a melleim elvesztették formájukat, mert szerinte ez a természet rendje. Nagyon kényelmes, azért gondoljatok bele, soha nem kell felkelnem tejet illetve teát melegíteni, nem cumizik a fiam, nem ismeri a cumisüveget sem.
Kell ennél több?
(A cikket beküldte: sznevmm)Első nagy harcunk
Egész terhességem alatt szívvel lélekkel készültem arra, hogy szoptathassam a babámat. Elolvastam minden itthon fellelhető olvasmányt a témában, internetről is "okosodtam". Mégis mikor ott voltam, nem tudtam, mit, hogyan kell csinálni... »

3 hónapos kisfiam heregyulladása...védőoltás miatt?
Történetünk 2008 októberére nyúlik vissza. Kisfiamat a három hónapos oltásra vittem, amit hősiesen viselt. Akkor először kettőt kapott, hiszen a kötelező mellé beadattuk a Pneumococcus ellenit is (Prevenar). Ahogy a két hónaposnál, úgy itt sem volt semmi... »
Minden jog fenntartva © 2020, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.