Nem akar beszélni....

3 éves lesz a lányom novemberben, és alig akar beszélni. Mi baj van? Miért nem? Ebben kérnék segítséget tőletek. Nagyon meg vagyok rémülve, hogy valami komoly baj van. Hogyan segítsek neki? Kihez forduljak? Mit tehetek?

6 évet vártam rá, és itt van, olyan nekem, mintha a világot kaptam volna... Imádom őt, a legféltettebb kincsem... és még sorolhatnám reggelig, hogy milyen fontos ő nekem.

Hanna lányomról van szó, aki egy tüneményes kölyök. De nem akar beszélni. Miért nem??? 3 éves lesz november 22-én. Már teljesen kétségbe vagyok esve. Semmi gond nem volt vele soha. 10 hónaposan elindult, azóta meg sem állt, mindenben hasonlít a vele egyidős gyerekekre. Mindent megért, a maga módján felel is mindenre. Mutogat, húz, megcsinálja, amit kell. Ha van kedve, tízig elszámol, és van pár szó, amit használ. A cica a kedvence, azt mindig mondja, ha lát egyet. Kérem, gyere, és még kb. 8-10 szó van, amit használ. De mást nem akar mondani. Nem tudom, miért...

Szobatiszta, de nem mondja, hogy pisilni kell, hanem megy, és elintézi. De számára idegen emberek előtt soha nem szólal meg. Gagyarászik, de értelmes szavakat csak akkor mond, ha hozzá közel állók vannak ott.

Mit rontottam el???
Vigyem-e valahová, és ha igen, akkor hová?

(A cikket beküldte: Éva82)Puttony-pánik
Régen a gyerekek másfél évesen szobatiszták voltak, ahogy a szomszéd néni meséli és persze minden ismerős csemetéje bilizett két évesen, csak az enyém rottyantott kategorikusan pelenkába, hiába közeledett az a bizonyos 3. szülinap, no meg az óvoda. Ugyan... »
A bölcsőde - beszoktatás
A bölcsőde nem kötelező, mégis sokan választják ezt az intézményt. Legtöbbször anyagi megfontolásból, de van, aki azért, mert látja gyermekén, hogy igényli a hasonló korúak társaságát. Sok szülő már előre bebiztosítja a helyet magának, ahol gyermekét majd... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.