Egyéb babás témák

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
A tinik és az alkohol
A tizenévesek mindig is szerettek volna sok mindent kipróbálni. Ám az alkohol régebben inkább csak a fiúkat vonzotta. Manapság egyre több lány kóstolja meg, sőt fogyasztja rendszeresen... A WHO felmérései szerint a fiatalkorúak átlagosan 13,2 éves korukban... »

Legyünk mi is Trendimamik!
Vannak született feleségek, és vagyunk mi. Azok a nők, anyák, akiknek mindent lépésről-lépésre meg kell tanulnunk. Már, ha igazán trendi feleségek, és trendi anyukák szeretnénk lenni. Te is közénk tartozol? Akkor a Trendimami oldal neked szól! »


Gyermekfotó másképp …
Karácsony közeledtével szép és különleges ajándék lehet néhány szép fotó. Sok kérdés felmerül egy ilyen fotózással kapcsolatban, a következőkben néhány hasznos információval segítünk, ha szeretnél kreatív, spontán felvételeket magadról vagy gyermekedről. »

Segítsük az éhező kisgyermekeket mézeskalácsos receptkönyvvel
Magyarországon közel 20 000 olyan kisgyermek él, akik hétvégén (iskolán, óvodán kívül, otthon) nem jut meleg élelemhez, egyáltalán, nincs mit enniük. Ez egy olyan égető probléma, ami mellett nehéz elmenni. »

Baba születése esetén járó támogatások az első három évben
Egy rövid kis összefoglaló arról, hogy milyen támogatásokra, juttatásokra vagyunk jogosultak babánk születése kapcsán. Tudom, hogy nagyon sokfelé megtalálhatóak a neten, de mivel annyi kismami van itt, a Hoxán, gondoltam, hátha hasznos lenne számunkra! »

Hogyan nevelem majd a gyermekem?
Az elvek és a valóság… Amíg csak ábrándozunk arról, hogy egyszer lesz gyermekünk, egy ideális elképzelésünk van a dologról. Eldöntöd, hogy a gyermeked nem fog cumizni, és nem fog hisztizni mindenki szeme láttára a boltban, valamint nem fog... »

Babafotó Gyűjtemény - Sajtóközlemény
Idén ősszel újra megrendezésre kerül a Segítsüti jótékonysági akció, amelynek célja, hogy koraszülött osztályokat támogassanak gasztroblogger anyukák által elkészített és árverésre bocsátott sütemények és torták árából. Ez alkalommal a budapesti SOTE I. sz.... »

Egy élet margójára
Kedves Baba! Most írok neked először. Talán utoljára is. Nemrég tudtam meg, hogy érkezel. De, nem jó helyet választottál! Rosszkor, rossz időben, rossz apától, s rossz anyát néztél ki magadnak. »

Hoxa gigatali - 2009. áprilisi babák találkozója
Nagy izgalommal vártuk. Hónapokig készültünk, szervezkedtünk. Bizakodtunk, hogy jó idő lesz. Reméltük, hogy a lehető legtöbben tudnak majd jönni. Sajnos, voltak, akik nem tudtak részt venni, de reméljük, legközelebb velük is találkozhatunk. »

Egy orvosról, akinek sokat köszönhetünk...
Nem a szülésem történetét osztom meg Veletek, hanem egy orvosról írok most, akinek nagyon sokat köszönhetünk. »

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.