Egyéb babás témák

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
Szeretnéd az összegyűlt, kinőtt, feleslegessé vált babaholmikat eladni?
Foglalj te is árusítóasztalt a 15. BabyMarkt Babaholmibörzére, ahol új gazdát találhatsz a kinőtt, megunt babaholmiknak, miközben Te Magad is rendkívül széles, és meglepően olcsó árukínálatból válogathatsz! A kedvezményes árusítóasztal jegyek értékesítése megkezdődött! »

Koppány útja - segítsd te is!
Koppány útja alapítvány története: "Kisfiam Csordás Koppány László 2008.07.30-án született sürgősségi császármetszéssel. Egy naposan 2008.07.30-án az ultrahang vizsgálaton megállapították, hogy leállt a köldökzsinór vérkeringése. Azonnal cselekedni kellett!... »


A múlt karácsonya...
40 évesen, két gyermek édesanyjaként, nyugdíjas szülőkkel már régóta saját magam intézem a Karácsony "ügyes-bajos" dolgait, hiszen már nem vagyok gyerek és a férjem segítségével nekem kell mindenről gondoskodni. »

Karácsony gyerekszemmel!
Közeledik az ünnep és ilyenkor megrohanják az embert az emlékek, régi, fenyő és kalács illatú emlékek. Meleg fények, boldog érzések. Eszembe jut milyen is volt régen a karácsonyra várni, amikor még kislány voltam... »

6. Babamama Expo – Kihagyhatatlan a babázáshoz!
Az ország legnagyobb baba-mama rendezvénye 30.000 látogatót vár hatodik éve megrendezett eseményén november 18-20. között. Az élményhétvégén közel 200 kiállító mutatja be minden újdonságát a várandós kismamáknak, gyermeket tervezőknek és a kisgyermekes szülőknek. »

Egy elhagyott gyermek története
Örök vitatéma: kinek van joga dönteni egy gyermek sorsáról? Van egyáltalán bárkinek is joga hozzá? Hogy egy gyermek megszülessen, vagy ebbe a világba tényleg csak akkor érdemes érkezni mikor van, aki felkészült arra, hogy fogadja az érkezőt? Ez a történet egy... »

14. őszi BabyMarkt Babaruhabörze és Gyerek Expo
14. őszi BabyMarkt Babaruhabörze és Gyerek Expo Időpont: 2011 szeptember 17. szombat Helyszín: Hungexpo „B” csarnok 1101 Budapest X. ker Albertirsai út 10. I. kapu Nyitás: 8 óra Zárás: 16 óra, Szombati belépő: 1200.- Gyerekeknek a belépés ingyenes! »

A tornanaci, a szoptatás és a koktélruha esete a Renault Clio-val
Jaj, azt se tudom, hogy hol áll a fejem. A kocsi szervízben, Balázsnak holnapra tornanadrág kell, Attilával hétvégén egy partyra megyünk, nincs egy rongyom se. De ide vagyok szögezve, mert Pankát 2 óra múlva szoptatnom kell – sopánkodtam a telefonba Kitty barátnőmnek. »

A Gyermekmentő Alapítvány
A Gyermekmentő Alapítvány 2004-ben alapult és azóta is sikeresen, felelősségteljesen végzi a felvállalt feladatokat. Támogatottságunk a társadalom nemes célok iránti összefogásában rejlő hatalmas erőknek köszönhetően exponenciális mértékű fejlődést mutatott alapításunk óta. »

Babakelengyékről részletesen
Mikből áll össze a babakelengye? Milyen kisruhákat, szoptatós melltartót, babaágyat, babakocsit vegyünk? Nem könnyű átgondolni, mire van szükség és nem könnyű kiválasztani a számunkra megfelelő darabokat. Ehhez nyújt kis segítséget az alábbi írás. »

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.