Egyéb babás témák

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
Hogyan segíti a teherbeesést a méhpempő?
A teljesen tiszta, természetes állapotában lévő méhpempő rengeteg meddő párnak segített már eddig is Magyarországon. Számos hazai meddőségi központban is ajánlják a pácienseknek a méhpempő fogyasztását. A méhpempőt mind a nőknek mind a férfiaknak ajánlott enni.... »

Fotózz, babázz, nyerj!
A Szallas.hu 2012-ben újra meghirdetette a nagysikerű és népszerű NAGY BABAFOTÓ pályázatát! NEVEZZ Te is egy aranyos képpel, JÁTSSZ és LÉGY TE, aki a FANTASZTIKUS NYEREMÉNYEK valamelyikét hazaviszed! Nekünk a Te örömöd a legfontosabb! Hol tudod megnézni a... »


Babanapló (1. rész)
Rupáner-Gallé Margó, a hartai némettanárnő, a Lányok a kastélyból című könyvével berobbant a magyar lektűrirodalomba, a romantikus regények királynői – Danielle Steel, Amanda Quick és Nora Roberts – nyomdokába lépett. Itt olvashatjátok három... »

Zsíroskenyér zabálók
Minap hallottam ezt a kifejezést használni egy gyermek szájából. Leszólt így egy másik gyereket. "- Jó van má, ő egy zsíroskenyér zabáló!" Megkérdeztem a nagyfiamat, hogy mit is jelent ez a korabelieknél. Kiderült, hogy a szegényebb gyerekeket gúnyolják így.... »

Védőnő? Ki az a védőnő?!
Kihez fordulhatnának az anyukák a terhesség és babázás alatt, ha nem egy kedves, szolgálatkész védőnőhöz!? Nekünk ez nem sikerült/sikerül. Három védőnőt is megismertünk, ebből egy helyettesítő, akivel meg lettem volna elégedve, de ő nem maradhatott. »

Hova tart a világ?
Egyik internetes portálon olvastam, hogy ma már bizonyos országokban az anya a terhesség alatt eldöntheti, hogy akar-e majd szoptatni vagy sem. Nem vagyok én a tápszer ellen, de hogyan tudna valaki dönteni valamiről, amit még soha nem is próbált? »

Kórházi napjaink
Elmesélem milyen "élményeken" mentünk át egy epilepsziás gyerekkel, aki a rohama miatt került kórházba és élet-halál között lebegett. Szeretném az elején elmondani, hogy nem a kórházi dolgozókat szeretném bántani, sőt, előttük tényleg le a kalappal. »

15. Tavaszi Babymarkt Babaholmibörze és Gyerek Expo
ISMÉT itt a lehetőség, hogy egy remek, színvonalas programokkal teli, tartalmas családi napot tölts el velünk, ahol új gazdát találhatsz a kinőtt, megunt babaholmiknak, miközben Te Magad is rendkívül széles, és meglepően olcsó árukínálatból válogathatsz. »

Hogy jöjjön a baba!
Tudtad, hogy a húsvét eredetileg egy ősi termékenységi ünnep? Sőt. Egyes feltételezések szerint az egyik legfontosabb női hormon, az ösztrogén elnevezése is a termékenység és az anyaság istennőjének, Astarte-nak a nevéből származik. (Astarte-ösztrogén) »

Az egészséges gyermekcipő
SALUS a Magyar gyermekcipő gyártó és forgalmazó. 20 év a gyermeklábak egészséges fejlődéséért. A SALUS Gyermekcipő ortopéd szakorvosok segítségével kialakított preventív gyermekcipő, amelynek speciális tulajdonságai segítik a gyermekláb egészséges fejlődését. »

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.