Újszülöttek

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Bőgőmasinák - Avagy segítség! Sír a baba!
A jó gyerek ismérvei: sokat alszik, sokat mosolyog, keveset, vagy egyáltalán nem sír, óramű pontossággal 3 óránként eszik, éjszaka pedig még véletlenül sem ébreszti fel a szüleit. Ó, majd elfelejtettem: aranyosan elnézelődik egyedül, anya azt csinálhat mellette... »

Kezdő anyáknak: ami a könyvekből kimaradt!
Kezdő anyuka lévén csupán tapasztalataimat akarom összegezni. Én is elolvastam rengeteg könyvet a terhességről, vajúdásról, szülésről... mégis akadt nem egy-két olyan dolog, ami sehol sem volt leírva, pedig szükséges. »


Hogyan NE szoptassunk? Hibák, amiket elkövettem
Ez nem egy sikertörténet leírása, ez egy olyan cikk, amiben sorra veszem azokat a hibákat, amik oda vezettek, hogy mindössze négy hónapig tudtam szoptatni. Ezeket a hibákat mindet elkövettem. Azért gyűjtöttem így egy csokorba őket, hogy más tanuljon belőlük, és... »

Szoptatni bármi áron?
A kérdőjel nem elírás, a cikk címe valóban kérdés akar lenni. Nem akarom vitatni a szoptatás és az anyatej fontosságát, csak arra szeretnék rávilágítani, hogy lehetnek bizonyos problémák, ami miatt nem megy minden úgy, ahogy annak lennie kellene. Szerintem sokak... »

Oli baba életének kezdete
Kisfiam, Olivér 2010.09.05-én született Kecskeméten, 36+6 napra oxigénhiánnyal, 1-es Apgar értékkel, 48 cm-rel és 2600 grammal. Sajnos a köldökzsinór háromszor volt a nyakán, ez okozta a gondokat. A születését követően négyszer élesztették újra az első 24 órában. »

A megelőzés és táplálkozás egy időben kezdődik
A gyermekek táplálkozása életük első napjaitól hatással van felnőttkori egészségükre, hiszen a kiegyensúlyozott fejlődéshez szervezetüknek a legjobb minőségű táplálékot kell kapnia. Az első hat hónap tápláléka az anyatej, amely nem csupán a növekedésben, de a... »

Otthon egy pár órás babával
A szüléstörténetemet már megírtam egy ideje és úgy gondoltam megosztom veletek az élményt, amit nem mindenki élhet át: Milyen is hazavinni egy pár órás babát illetve milyen a baba első hete a kórházon kívül? Mivel kell megküzdeni egy frissen szült első babás anyukának? »

A szoptatásról
Nem szakértőként, hanem mint anyuka szeretném megosztani gondolataimat, saját tapasztalataim a szoptatásról és a szoptatás nehézségeiről. Hátha segít annak, aki még várandós, vagy most kezdi a szoptatást. A kórháztól kisfiam 4 hónapos koráig írom le rövid történetünket. »

Szoptatásról - szerintem…
Nem vagyok sem orvos, sem védőnő, csak egy háromgyerekes anyuka, így a szavam persze nem is szentírás, csak megosztanám a tapasztalataimat másokkal, hátha segít erőt meríteni. Meggyőződésem, hogy sokan egyszerűen nem bíznak magukban, és elvesznek a sok egymásnak ellentmondó információ közt. »

Earth Mama Angel Baby – A legtermészetesebb mi adható
Az Earth Mama Angel Baby® az egyetlen teljes termékcsalád, amely csak biztonságos, károsanyag-mentes, kórházak által ajánlott, bizonyítottan organikus és természetes gyógynövény-készítményeket és 100%-ban organikus teákat tartalmaz. Kifejezetten nőknek... »

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.