Egyebek az anyaságról

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Most már tudom, a legszebb dolog anyának lenni
Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, napokig csak sírtam, nem tudtam mi lesz velem, csak azt, hogy semmiképp nem vetetem el, akármi lesz, megtartom a gyermekem és felnevelem, tudtam, fel kell nőnöm a feladathoz, mert anya leszek. »

Egy kitartó anya, akire én is büszke vagyok!
Egy anya aki mindenek felett áll, aki kitart, aki megbecsül, aki szeret aki nevel, aki küzd, aki élni akar, aki el akar érni valamit, aki sosem adja fel, aki 0-ról indul és 100-ra ér! Egyszóval mindenek felett álló! »


Anyának lenni...
Három gyermekem van. Számomra az anyaság egy szent dolog. De ezt 8 éve nem is gondoltam volna. Nagyobbik gyermekem 7 éves, vele, általa és a testvérei által jöttem rá sok mindenre. Olyan dolgokra tanítottak meg engem, amiért szívből hálás vagyok! Szeretném veletek... »

Miről szól a kép?
Nagyon sok születés-szülés történet van ezen a lapon. Amiben egyetértek veletek: a gyermek világrajötte egy igazi csoda! Nem egy emberé, valamennyiünké: enyém, tiéd és sokaké. Ebben az a szép és csodálatos, hogy ugyanazt az eseményt valamennyien úgy éljük meg,... »

A baba csak biztos helyre születhet II.
Amint az első részben megírtam, kénytelenek voltunk költözni, mert a volt férjem már a gyermekekre sem volt tekintettel. Zsarolta őket, és bár a fiam gyűlölte a viselkedése miatt, a kislány mégis hiányolta és néha sírt is érte. »

Felháborodtam - láblógató anyukák?
A napokban olvastam, egy bulvár portálon egy neves színművészünkkel készített interjút, aki két kislány boldog anyukája. Az említett interjúban azt boncolgatja éppen, hogy pár hónapos babája mellett, ő már rengeteget dolgozik és ebben férje is partner, mert ő nem... »

Kisbabával elhagyatott anyukák
Manapság egyre több kismamával megesik, hogy kisdeddel karjukon otthagyja őket az apuka. Milyen lelki folyamatok játszódnak le ilyenkor az újdonsült édesanya lelkében? Szégyen-e pszichológushoz vagy különböző hivatalos szervekhez fordulni a probléma feloldásához?... »

Eladjam a gyerekem? Avagy ki az igazi áldozat?
Mielőtt még bárki is megijedne közlöm: nem adnám el soha leendő gyermekemet! És én sem értem, hogy aki megteszi, azt mi viheti rá ilyen szörnyűségre (béranyákra ez most nem vonatkozik)... Mégis megfogott a téma, hogy tényleg mindig az az áldozat, akiről elsőre gondoljuk? »

Az anya és a gyerek, ahogy bennem küzd
Számtalan, újabban előforduló, álmatlan éjszakámon, a "holnap mit főzzek" és a "kell-e mosni" mellett az forgott az agyamban, mi lehet a megoldás. Bevallom nem sok dolog jutott eszembe, de mivel a pszichológus kilőve, valamint a magam fejbelövése is, maradt az,... »

Az anyák megpróbáltatásai a csemetéik mellett a gyermekkórházban
2011. január 15-én az esti órákban kórházba kellett mennünk a 18 hónapos kislányunkkal, aki gégegyulladás miatt majdnem megfulladt. Gondoltam, hogy hosszú lesz és kegyetlen, de hogy ennyire, azt még álmomban sem gondoltam volna. »

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.