Egyebek az anyaságról

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
A második gyerekem érkezése
Nagyon nehéz volt lelkiekben a második fiam érkezése, még a párommal is szembeszálltam, csak hogy ő megszülethessen! Hatalmas teher volt, hogy senki nem volt mellettem lelkileg a terhesség alatt, pedig nagy szükségem lett volna rá. »

Első 3 hónapunk hármasban
Lassan 4 hónapja háromtagú lett a mi kis családunk. Noel babánk színt vitt a megszokott szürke hétköznapjainkba és a semmittevős hétvégéinkbe. Gondoltam, összegyűjtöm a gondolataimat és tapasztalataimat amit anyává válásommal átéltem, megéltem eddig… »


Egy anya vágya - sok gyermek
Mi lehet egy anya vágya más, mint, hogy egészséges gyermeket nevelhessen? És mi van akkor, ha egy, két, három gyermekkel nem elégszik meg? A társadalmi megítélése ennek inkább negatív, legalábbis az én tapasztalatomban. »

Egy szertefoszlott álom
Egyszer valamikor réges-régen, talán igaz sem volt... én is családról, gyerekekről álmodoztam, mint minden lány, hogy egyszer feleség leszek és anya. Hogy boldogan üljük körül az asztalt a családdal. Na, hát ez nem teljesen úgy sikerült mint elterveztem. »

Szüreti mulatság
Édesapám korán meghalt. Épp hogy betöltöttem az 5. évemet, karácsonyra már nem volt apám. Természetes, hogy minden vele kapcsolatos emléknek örülök, hisz nekem azt a keveset, arra az 5 évre jutó emléket kell beosztanom. Egy hazalátogatásunk alkalmával érdekes... »

Ponyvaregény
Igazából nem az, hanem egy komoly valóság, de jobb cím nem jutott eszembe. Úgy gondolom éppen elég frappáns, sokak érdeklődését felkeltheti - mint ahogyan egyszer már bizonyított. Ezt azonban nem Tarantino, hanem az Élet rendezte. »

Én, a várandós, egygyermekes, lassan diákká váló élettárs és háziasszony
A hosszú cím tömören a lényeg maga. Félidős várandós kismama, egygyermekes családanya vagyok, aki elhatározta pocakosan továbblép az életben. Milyen, amikor egy nő nem csak nő, hanem több is egy személyben. »

Gyermeki naivságból a valós élet felé
Régóta érlelődik bennem pár gondolat, amit szeretnék megosztani veletek. Arról van szó, hogy milyen naivan is tekintünk gyermekkorunkban a jövőbe, és természetesen semmi sem akkor és úgy alakul, ahogyan mi számítottunk rá. Jó vagy rossz ez? Ezt nem lehet... »

Megszületett, és már felnő lassan...
ANYÁNAK LENNI CSODÁS BOLDOGSÁG. Fiam 14 éves lett, nemrég született, csodás kis krapek. Büszke vagyok rá. Olyan szíve van, és remélem, az életben senki nem fogja kihasználni jóságát. Nem úgy, mint engem, ezt biztos tőlem örökölte. Elindult és tart az életútján,... »

Anyaként igazán nőnek maradni
Kislányom születése előtti gondolati átalakulásom története: csajból hogyan lehet anyává válni. Csoda vagy törvényszerűség? Nem tudom ki hogy élte meg?! Rengeteg időm van gondolkozni, mióta itthon vagyok a Picurral - egyelőre még egyben. Egy pár hónapja még... »

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.