Egyebek az anyaságról

Abortusz - örökbefogadás - örökbeadás
Ezt a cikket azért írom, mert az emberek nagyon félretájékozottak sok kérdésben. Nem túl régen vagyok Hoxás, de az általam érdekes témákba beleolvasok, hozzászólók. Sok esetben találkozom ebben a formában olyan hozzászólókkal, akik mereven elutasítják mások... »

Szülés utáni kálvária
Szintén depresszió. Szerencsére meggyógyultam, de hogy kimaradtam a kislányom életéből, azt soha nem fogom megbocsátani magamnak, bár most már azon vagyok, hogy ne szakadjunk el egymástól és minél több időt töltsek el vele. »


Tanács örökbeadóknak és örökbefogadóknak.
Elmesélem az én történetemet. Remélem, megfogadjátok a tanácsaimat, mivel ez mindkét fél számára fontos lenne. Biztos itt is kapni fogok jót és rosszat egyaránt, de én csak egy kis segítséget szeretnék nyújtani azzal, hogy megosztom veletek, hogyan lehetne egy... »

Valentin angyalka lett
Amikor elveszted a kisbabád, amikor úgy érzed, nincs tovább, amikor álmod hever összetörve, ez lett velem egy életre meggyötörve. Nem tudja, ki maga nem élte át, nehéz, ha elvesztünk valakit, legyen az egy rokon, testvér, apa vagy anya, vagy nagyszülő, DE amikor a... »

Örökbefogadás
Úgy éreztem az előző cikkeim után most áttekintést nyerhetnénk, megbeszélhetnénk az örökbefogadást, kik fogadhatnak örökbe? Annak feltételeit... stb. Remélem ezt is szépen meg tudjuk beszélni, várok mindenkit, akit érdekel az örökbefogadás témája. »

Itt a tavasz
Mint minden ember, én is alig vártam, hogy véget érjen a hosszú tél. Szerencsére itt a jó idő, a napsütés, egyre több időt lehet a levegőn tölteni, amit minden gyermek igényel. Mostanában azon kaptam magam, hogy alig várom, hogy lent lehessünk a friss levegőn és... »

Van ilyen is, sajnos
Ezt a történetet azért írom le, mert elszomorít a dolog. És hogy lássátok, van ilyen is, sajnos. 22 éves lány vagyok. A történetben szerepel egy idősebb "nő" is, akinek anyaként kéne viselkednie, de az én gondolkodásmódom sokkal érettebb. Legalábbis úgy érzem. »

Anya vagyok
Mostanában az életem szinte kizárólag a családomról szól. Tudom, hogy sok nő van így evvel, nincs is ebben semmi különleges. Kicsi gyerek mellett sem időm, sem lehetőségem sincs mással foglalkozni, ezért erről a témáról szeretnék most írni. Remélem érdekel másokat is ez a téma. »

A szülői mesterség
Szülőnek lenni azt jelenti, hogy az ember egész látható és láthatatlan lényével szüntelenül hat és vizsgázik - ami jó bennünk és tiszta, s ami rossz és koszos: továbbadjuk. Állandó adásban vagyunk akkor is, ha nem tudjuk. Sőt, főleg akkor… »

10 ok a három gyermek vállalása mellett
Miért is jó nagycsaládosnak lenni? Mik az előnyei és hátrányai, azon kívül, hogy sok gond és mégis nagyon-nagyon boldog emberré tesz? Boldoggá egy életen át. Boldog vagy, mikor megszületik az első, minden megváltozik, mikor megszületik a második, az is felhőtlen... »

Minden jog fenntartva © 2024, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.