Egyebek az anyaságról

Aggódunk, féltünk és szeretünk, mert édesanyák vagyunk!
Április 26-án, hétfőn elvittük Márkot vérvételre és hallásvizsgálatra. Annyira aggódtam, a szívem is összeszorult, mikor mondták, hogy mi következünk. Elgondolkoztam azon, hogy amikor anyukák leszünk, mennyi, de mennyi aggódás és féltés lesz az életünk. »

Egy szomorú édesanya története
Mint ahogy a címben is utaltam rá, egy fájdalmas történetet szeretnék megosztani veletek kedves olvasók, egy átlagos magyar családról, akik szeretetben és egyetértésben éltek, de a sors kegyetlensége folytán már külön utakra sodródtak és kihűlt bennük az egymás... »


Amikor nemet kell/lehet mondani... örökbefogadás
Amikor kiderül, nem lehet már babája az embernek, vagy elfogadja, vagy nem. Ha nagyon szeretne gyermeket, és megérik száz százalékosan a gondolat, akkor következhet a döntés, örökbefogadás. Hiszem, hogy erre meg kell érnie az embernek, a kapcsolatnak. És jön a... »

Egy csalódott anya
Leírom nektek, mekkorát csalódtam emberekben, amikor segítséget kértem. Nem magamnak, hanem egy kétségbeesett 5 gyermekes anyukának. Az élet kegyetlen játékot játszik vele és ő hamarosan beleroppan. »

Anyává válni, ahogy én átéltem
Amikor egy nő babát vár, vagy még éppen csak a mikor jöjjön kérdése motoszkál benne, már eltervezi, hogy mit hogyan szeretne. De fogalma sincs, milyen érzelmi hullámvasútra száll fel... Ezzel én is így voltam anno. »

Életem-életünk
Életemről-életünkről szól. Hogyan törhet össze pillanatok alatt a család élete. Egészséges gyermekekből sérült gyermekek. Miként küzdünk nap mint nap az életben maradásért. Mennyi terhet bír elviselni az ember. Senki nem tudhatja, mit tartogat számára az élet. »

Már 9 hónapos a kislányom, Nadin
Már leírtam Nadin születésének történetét, és úgymond harcaimat a démonjaimmal, amit még számomra is szörnyen nehéz volt megélni. Azóta történt egy s más. Most röviden ezeket a történéseket írom le. Olvassátok sok szeretettel! »

Az apák szerepe a gyermeknevelésben
Azért gondoltam, hogy írok erről, mert szakemberként is (nevelési tanácsadó, pszichopedagógus) sok olyan dolgot tanultam a férjemtől, amit azóta is köszönök neki. Sokszor eszünkbe sem jut, hogy egy csecsemő érkezése után apát hogyan lehetne a legideálisabban... »

Huszonévesen két kicsivel
Soha nem gondoltam, hogy 23 évesen lesz két gyönyörű kis csemetém! Azt viszont tudom, hogy soha nem fogom megbánni! Sokszor arra gondoltam, nem tudok megfelelni ennek a nehéz, felelősségteljes feladatnak. Sokszor, ha valami nem úgy jön össze, úgy érzem nem vagyok... »

Béranyaság - Dajka anyaság Magyarországon
A béranyaság Magyarországon nem bűncselekmény, bár nem is engedélyezett, amennyiben külföldön elvégeztetik a beavatkozást a meddő házaspár és az általuk választott béranya, és utána hazajönnek, nem vonhatóak Magyarországon büntetőeljárás alá. A mesterséges... »

Minden jog fenntartva © 2024, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.