Egyebek az anyaságról

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Megváltoztam: anya lettem
Mindig is tudtam, hogy az ember megváltozik attól, hogy anya lesz, hiszen ez egy teljesen más szerepkör. De nem gondoltam, hogy a világra is teljesen másképp fogok nézni, amint megtudom, hogy valaki növekszik a pocakomban. »

Mitől lehet boldog egy gyerek?
Nemcsak az iskolai teljesítmény alapján kell a gyerekeket besorolni, hanem más, jellem, rátermettség stb. alapján. Saját tapasztalatom szerint két testvér (saját gyermekeim) is mindezt bizonyítják és ettől lett teljes az életünk és lehetünk büszkék rájuk, hiszen... »


Mese édesanyáknak
Itt a tavasz, a húsvét. Az emberek ilyenkor méregtelenítő kúrával hozzák formába testüket. Egy részük a testén kívül a lelkét is folyamatosan gondozza, ápolja. Ez talán még jobban igaz egy ilyen nagy vallási ünnep előtt (hiszen Húsvétkor Krisztus feltamádását... »

Mama, szeretlek!
A szeretetről, a boldogságról, az elmúlásról, az élet mindenkori hálájáról! Az anyaságról, az én mamámról! A köszönetről, amivel tartozom, s tartozol te is....! Az év minden napján, jusson eszedbe a szeretet szó, s mint érzés váljon valóra hálád! Tedd a szót... »

Szülni 40 felett
Sokan ítélkeznek azok felett a nők felett, akik valamilyen okból, legyen az karrier, vagy esetleg a megfelelő pár megtalálása, 40 éves koruk utánra halasztják a gyermekvállalást. Pedig semmi okunk elítélőnek lenni velük szemben! Sokan vannak és sokan vállalják a... »

Torna szülés után
Kedves édesanya, minél korábban kezdi el a gyermekágyi tornagyakorlatokat, annál gyorsabban haladnak és fejeződnek be testében a visszafejlődési folyamatok és annál csekélyebb a veszélye méh-, vagy hólyagsüllyedés kialakulásának. Könnyű gyermekágyi torna már 24... »

Életem értelme...
Sokszor úgy gondoljuk, hogy a még meg nem született, vagy már megszületett gyermek ad, adhat értelmet életünknek. Valóban a gyermekem életem értelme? És vajon mi a célja az ő életének? Gonolataim a lét kérdésérőlről... »

Séta a szoptatásért
2006. július 29. 10 és 13 óra között A La Leche Liga és A Szoptatásért Magyar Egyesület idén is mindenkit vár a MARGITSZIGETRE a Szoptatás Világhete alkalmából rendezendő hagyományos programjára. Találkozunk a szökőkútnál július 29-én, 10 órakor. »

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Minden jog fenntartva © 2024, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.