Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Egyebek az anyaságról

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
Leányanya, avagy a felelősségtelen anya?
Ha valaki 20 éves kora előtt vállal gyereket, nevezhetjük egyáltalán leányanyának, vagy az csak a 15 éves anyákra vonatkozik? Mindenesetre nem könnyű feladni a gyerekkorodat örökre, egy kis jövevény kedvéért... Anyának lenni sose egyszerű, de nem könnyíti a... »

Szemem fénye - avagy egy Down-szindrómás kisfiú
2007. május 10.-én gyönyörű kisfiam született. Rövid időn belül kiderült: Down-szindrómás... Rövid történet egy érdekes betegségről, amivel viszonylag könnyű együtt élni, ha már sikerült túl lépni az első megrázkódtatásokon... »


38 éve...
Az idő megszépíti az emlékeket. Bár nagyon régen történt, de ma is elevenen él bennem életem első csodálatosan véget érő éjszakájának története. Szerencsésnek mondhatom magam, mert még három ilyen alkalom adódott, az eltelt jó pár év alatt. »

Egy gyermek üzenete a szüleihez...
A gyerekek figyelmet kérnek tőlünk. Hallgassuk meg őket, beszélgessünk velük mindarról, ami örömöt vagy bánatot okoz nekik. Legyünk együtt és nemcsak testben, de lélekben is. Hiszen a gyermekünk nem lesz még egyszer 1 éves, 2 éves stb. Valljuk be, egy kis játék naponta nekünk is jól esik. »

Az anyai csoda
Tíz év házasság után végre teherbe estem. Csak a négyedik terhességi teszt után fogtam fel, hogy végre eljött az amire már nagyon rég vágytam. »

Május első vasárnapja
Anyáknapja alkalmából ragadtam tollat, hogy köszöntsem Őket... és magamat is ezzel. Nem a klasszikus értelemben vett köszöntés kerekedett ki belőle, csupán egy hétköznapi gondolathalmaz... szeretettel mindenkinek ! »

"Anyák napja a legszebb nap a világon" egy anyának!
Édesanyánk rengeteget dolgozik azért, hogy nekünk meglegyen mindenünk. Kimossa a ruhánkat, megfőzi a kedvenc ételünket, rendbe teszi a rendetlenül hagyott szobánkat. A bánatunkat neki mondjuk el. Most aki anya az most ugyan ezt csinálja,és talán néha -néha eszébe... »

Anyának lenni és maradni
Mikor megszületett a gyermekem és először a kezembe fogtam, akkor éreztem először milyen szép és felellősségteljes anyának lenni. Itt van egy kis "valami" vagy "valaki", aki szerelemben fogantatott és testünkből lett test. Most itt van a karjaimban és tőlem függ... »

Anya lettem
Egy igazi csodaként éltem meg mind a négy fiam születését. Nincs is annál felemelőbb érzés mint mikor karjaiba tarthatja az anya gyermekét. Büszke vagyok a fiaimra mert becsületes, családszerető emberek lettek akik helytállnak a munkéjukban is. Három már családos... »

Egy kisgyermek kérései szüleihez
Az a gyakorló szülő, aki egy vagy több gyermeket nevel, sosem tudhatja, hogy mikor tesz jót vagy rosszat gyermekének viselkedésével, nevelési módszereivel. Hogy munkájának mi lesz a gyümölcse, csak hosszú évek múlva derül ki... »

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
Minden jog fenntartva © 2022, www.anyalettem.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyalettem.hu | WebMinute Kft.